Sport

Sergio Aguero, sperietură în direct după ce a acuzat probleme la inimă: „Vrei să chemăm un medic?”. Video

Sergio Aguero a tras o sperietură în direct după ce a acuzat probleme la inimă. Fostul fotbalist s-a oprit pentru câteva secunde în timp ce făcea live.
30.03.2023 | 17:17
Sergio Aguero sperietura in direct dupa ce a acuzat probleme la inima Vrei sa chemam un medic Video
Sergio Aguera a tras o sperietură în direct după ce a acuzat probleme la inimă. Sursă foto: hepta.ro.
ADVERTISEMENT

Sergio Aguero a tras o sperietură zdravănă în timp ce făcea live pe celebra platformă de streaming Twitch. Diagnosticat cu aritmie cardiacă, fostul fotbalist de la Manchester City și Barcelona a fost nevoit să se retragă din activitate.

Sergio Aguero, sperietură în direct după ce a acuzat probleme la inimă

După o perioadă de 10 ani petrecută în tricoul lui Manchester City, Sergio Aguero a ajuns la Barcelona în vara anului 2021. Totuși, fostul mare atacant a evoluat doar în 5 partide oficiale pentru echipa de pe Camp Nou, fiind nevoit să se retragă din fotbal după ce a fost diagnosticat cu aritmie cardiacă.

ADVERTISEMENT

Văzut în mod regulat pe Twitch după ce s-a retras din fotbal, Sergio Aguero le-a oferit momente de panică urmăritorilor, potrivit Daily Mail. În timp ce transmitea live pe Twitch, Sergio Aguero s-a oprit din orice altă activitate pentru o clipă și a pus mâna pe piept.

Ibai Llanos, unul dintre cei mai celebrii streameri din Spania, care era alături de Sergio Aguero a reacționat imediat. „Ce-i, omule?”, a întrebat Ibai Llanos. „Cred că tocmai am avut o mini-aritmie cardiacă”, a răspuns Sergio Aguero.

ADVERTISEMENT

Sergio Aguero a acuzat o aritmie cardiacă în direct: „Vrei să chemăm un medic?”

Inițial, medicii i-au transmis lui Sergio Aguero că din cauza problemei pe care o are trebuie să stea pe tușă aproximativ trei luni. În cele din urmă, fotbalistul argentinian a fost sfătuit să se retragă din fotbal pentru a evita riscul la care ar fi putut fi expus dacă ar fi continuat să joace fotbal.

„Vrei să chemăm un medic?”, a întrebat în direct Ibai Llanos. „Nu, nu. Pentru că am un cip și celebrul cip îl va detecta și va trimite un semnal”, a răspuns Sergio Aguero. La mijlocul lunii decembrie 2021, Sergio Kun Aguero și-a luat la revedere de la fotbal cu lacrimi în ochi.

ADVERTISEMENT

Atacantul a fost schimbat în prima repriză a partidei dintre Barcelona și Alaves din luna noiembrie a anului 2021. Aguero a acuzat probleme respiratorii, însă veștile nu aveau să fie îmbucurătoare pentru fostul fotbalist. În final, argentinianul a fost diagnosticat cu aritmie cardiacă și nu a mai putut juca fotbal profesionist.

Sergio Aguero a însoțit lotul Argentinei la Cupa Mondială din Qatar

În vârstă de 34 de ani, Sergio Aguero a făcut deplasarea alături de lotul Argentinei la Cupa Mondială din Qatar. Atacantul lui Manchester City a fost surprins sărbătorind triumful din marea finală alături de jucătorii argentinieni chiar pe teren.

ADVERTISEMENT

La finalul lunii februarie, Sergio Aguero a vorbit în cadrul unui interviu despre viitorul lui Lionel Messi. Foști colegi în atacul naționalei Argentinei, fostul atacant al lui Manchester City a mărturisit că starul de la PSG are printre variante transferul la Newell’s Old Boys în Argentina.

„Lionel Messi ia în calcul să se întoarcă la Newell’s Old Boys după ce contractul cu PSG îi va expira”, a declarat Sergio Aguero, citat de Mundo Deportivo.

ADVERTISEMENT