Life

Sergio de la Puterea Dragostei, acuzat de răpirea unei femei și a trei copii? Care e adevărul

21.10.2020 | 21:03
Sergio de la Puterea Dragostei acuzat de rapirea unei femei si a trei copii Care e adevarul
ADVERTISEMENT

Sergio, unul dintre concurenții show-ului matrimonial „Puterea Dragostei”, este implicat într-un scandal în afara casei din Turcia. Tânărul este acuzat că a răpit o femeie în vârstă de 25 de ani și pe cei trei copii ai acesteia, dezvăluirea fiind făcută chiar de mama tinerei.

Mama fetei dispărute a povestit în cadrul emisiunii „Acces Direct” că există filmări în care tânăra, Ana, și micuții de 7, 6 și respectiv 2 ani sunt băgați într-o mașină neagră condusă chiar de concurentul de la Kanal D. Întreaga întâmplare a avut loc în Germania, acolo unde femeia locuia cu soțul.

ADVERTISEMENT

Mai mult decât atât, aceasta susține că mama celor trei copii a plecat în Marea Britanie cu Sergio, după ce s-ar fi cunoscut pe o rețea de socializare. Spusele femeii disperate care își caută fiica și nepoți fiind confirmate și de niște imagini surprinse de polițiști nemți.

Sergio, acuzat de răpire. Ce spune fratele concurentului de la Puterea Dragostei

„De șase zile nu mănânc și nu dorm. Nimeni nu mă ajută. Fiica mea are 25 de ani și are trei copii, de 7, 6 și 2 ani. Este căsătorită de doi ani, tatăl copilului e bun. 

ADVERTISEMENT

Ei au decis să plece în Germania, au plecat cu acte cu tot, copiii erau la grădiniță, statul îi ajuta, era bine, dar cică de două săptămâni, ea s-a schimbat total, spune ginere-miu.

Cică a intrat pe Facebook și l-a găsit pe Sergio, i-a spus lui soru-mea. Și săptămâna trecută m-a sunat ginerele și mi-a spus că Ana a fugit cu copiii. Și s-a dus la poliție și a văzut pe camere că a fugit cu el, cu tot cu banii pe care îi avea adunați. 

ADVERTISEMENT

Pe filmare se vede cum el o ia, cu copii și o bagă în mașina neagră. Și m-a sunat fiică-mea și mi-a zis că e bine. Că divorțează de soț și se căsătorește cu Sergio.

Dar de fiecare dată când vorbeam cu ea, tatăl lui îmi spunea să o las că o să fie bine. Dar de multe ori, ea îmi închidea telefonul, era schimbată, copiii țipau în casă”, a declarat femeia în emisiunea prezentată de Mirela Vaida la Antena 1, informează viva.ro.

ADVERTISEMENT

Sergio de la Puterea Dragostei nu a oferit nicio declarație pe marginea acestui subiect, însă fratele său susține că situația este cu totul alta. Acesta a declarat că Ana a plecat de bună voie cu concurentul de la Kanal D pentru că era maltratată de partenerul de viață.

Eu cam știu despre situația asta. Se pare că ea era maltratată de soțul ei și îi spunea lui frate-miu să o ajute, să o ia de acolo. A luat-o și a dus-o în Anglia, dar acum cică a ajuns în România”, a spus Ovidiu, fratele lui Sergio.

ADVERTISEMENT