Fotbal international

Sergio Ramos a intrat în istoria neagră a fotbalului pentru cartonașele roșii primite! A bătut recordul în Champions League și La Liga

27.02.2020 | 10:51
Sergio Ramos a intrat in istoria neagra a fotbalului pentru cartonasele rosii primite A batut recordul in Champions League si La Liga
Sergio Ramos. Sursă foto: hepta.ro
ADVERTISEMENT

Sergio Ramos este recunoscut pentru duritatea pe care o arată în meciuri, iar acest lucru poate fi dovedit și prin prisma numărului impresionant de cartonașe pe care le primește.

În urma eliminării din meciul cu Manchester City, căpitanul Realului a ajuns să fie cel mai eliminat jucător din Champions League, cu 4 eliminări și a ajuns la 26 de cartonașe roșii primite în toată cariera.

ADVERTISEMENT

De asemenea, Sergio Ramos este și cel mai sancționat jucător din istoria campionatului Spaniei, cu 20 de eliminări.

Recordurile negative ale lui Sergio Ramos:

  • cel mai eliminat jucător din Champions League – 4
  • cel mai eliminat jucător din La Liga – 21
  • cel mai eliminat jucător din istoria lui Real Madrid – 26
  • cel mai sancționat jucător din istoria naționalei Spaniei – 24 de cartonașe galbene, niciun cartonaș roșu
ADVERTISEMENT

Sergio Ramos a ajuns la aproape 100 de goluri pentru Real Madrid

În afară de duritatea excesivă pe care o are în meciuri, Sergio Ramos are multe calități și își merită pe deplin banderola de căpitan. Fundașul spaniol a ajuns la 91 de goluri marcate pentru Real Madrid, în ciuda poziției pe care joacă. De asemenea, Sergio Ramos a înscris multe goluri și pentru naționala Spaniei și anume 21.

Fără urme de îndoială, Sergio Ramos este unul dintre cei mai importanți fotbaliști din istoria lui Real Madrid, dar căpitanul madrilenilor a refuzat prelungirea contractului cu formația lui Zinedine Zidane, momentan.

ADVERTISEMENT

Conducerea clubului i-a propus prelungirea contractului pentru încă un sezon, dar acesta a refuzat și a cerut să i se prelungească înțelegerea pentru încă trei sezoane, vrând să-și asigure viitorul tot pe „Santiago Bernabeu”.

Negocierile dintre Sergio Ramos și conducerea lui Real Madrid vor mai continua, dar este de așteptat ca cele două părți să ajungă la un consens.

ADVERTISEMENT
  • 33 de ani a împlinit Sergio Ramos pe 30 martie
  • 18.000.000 de euro este cota de piață a lui Sergio Ramos, conform transfermarkt.com
ADVERTISEMENT
Tags: