Fotbal international

Sergio Ramos a răbufnit la antrenamentul Realului. Fundaşul a fost la un pas să bată un coechipier. Video

22.10.2018 | 20:08
Sergio Ramos a rabufnit la antrenamentul Realului Fundasul a fost la un pas sa bata un coechipier Video

Criza de la Real Madrid se vede şi în tensiunea de la antrenamente. Sergio Ramos a fost la un pas să bată un coechipier la şedinţa de pregătire. La un exerciţiu comandat de antrenorul Julen Lopetegui, Sergio Ramos a fost lovit din greşeală de un coechipier. Puştiul Segio Reguilon a “comis-o”. Acesta a intrat mai tare la căpitan, moment în care Sergio Ramos nu a mai rezistat. A şutat în direcţia lui cu mingea.

Sergio Ramos s-a calmat repede când şi-a dat seama că antrenamentul este filmat. Coechipierii săi erau şi ei pregătiţi să intervină în caz că lucrurile degenerau. Gestul fundaşului de 32 de ani a fost repede speculat de presa spaniolă şi pus pe seama rezultatelor proaste ale Realului. Fanii au reacţionat şi ei pe reţele de socialzare catalogând gestul căpitanului ca fiind dezgustător.

Sergio Ramos a cedat nervos, dar şi-a cerut apoi scuze într-un mesaj pe Twitter

Ieşirea nervoasă a lui Sergio Ramos e legată de criza de rezultate a lui Real Madrid şi de incertitudinea în ceea ce priveşte viitorul antrenorului Julen Lopetegui. Chiar dacă lucrurile s-au calmat repede şi puştiul Segio Reguilon nu a păţit nimic, Sergio Ramos a simţit nevoia să-şi ceară scuze într-un mesaj pe Twitter. “Deşi nu pare aşa, asemenea gesturi sunt chiar obişnuite la un antrenament. Nu este o scuză pentru mine, nu trebuia să reacţionez aşa. Noi tot timpul suntem la intensitate maximă. Nu-i aşa Regui?”,  a scris Sergio Ramos într-un mesaj adresat fanilor şi colegului de echipă. Sergio Reguilon a răspuns şi el sugestiv pentru incident. “Întotdeauna alături de echipa şi căpitanul meu, pentru victoria de mâine”, a spus fundaşul de 21 de ani.

Real Madrid are un început foarte slab de sezon. 8 ore de joc fără să marcheze în 5 partide consecutive fără victorie. Preşedintele Florentino Perez i-a dat însă timp antrenorului Julen Lopetegui să pregătească cel mai important meci al toamnei pentru Real Madrid, El Clasico de duminică.

  • 577 de meciuri în tricoul lui Real Madrid are Sergio Ramos, la cei 32 de ani
Tags: