Sport

Sergio Ramos aproape de noi dueluri cu Lionel Messi! Unde ar putea juca spaniolul din sezonul următor

Sergio Ramos mai are contract cu Sevilla până la sfârşitul sezonului şi e foarte probabil ca fundaşul central să-şi continue cariera la o altă echipă
16.05.2024 | 16:42
Sergio Ramos aproape de noi dueluri cu Lionel Messi Unde ar putea juca spaniolul din sezonul urmator
Sergio Ramos aproape de un transfer in MLS? Sursă foto: Instagram
ADVERTISEMENT

Sergio Ramos a revenit toamna trecută, după 18 ani, la echipa care l-a format, după experienţa pe care a avut-o în campionatul Franţei, la Paris Saint Germain, unde a fost coleg cu Lionel Messi. Fundaşul mai are contract la echipa din Sevilla până la sfârşitul acestui sezon.

Revine duelul Sergio Ramos – Lionel Messi?

Rivalitea dintre fundaşul iberic şi campionul mondial este foarte bine cunoscută de când cei doi evoluau sub tricoul lui Real Madrid şi FC Barcelona. Paris Saint Germain a fost formaţia care a dezbinat orice rivalitate timp de 2 sezoane, perioadă în care celebrii fotbalişti au fost colegi.

ADVERTISEMENT

Retragerea lui Sergio Ramos nu pare a fi aproape, fundaşul central fiind în discuţii foarte avansate cu viitoarea grupare din MLS, San Diego. La finalul ultimei partide din campionat, Sergio Ramos a fost întrebat de posibilă trecere în MLS şi jucătorul nu a ezitat şi a răspuns.

”Nu am nimic clar, trăiesc zi de zi. Trăiesc în prezent și îmi place să mă bucur de el.Nu este nimic decis. Nu am fost niciodată în San Diego. Ne vom concentra pe cele două jocuri rămase” , a declarat Sergio Ramos, potrivit AS .

ADVERTISEMENT

Deşi are vârsta de 38 de ani, retragerea nu pare să bată la uşă. Fundaşul spaniol a evoluat în 35 de partide în acest sezon în toate competiţiile şi a reuşit să marcheze de 7 ori, un număr impresionant de goluri pentru un fundaş central.

Sergio Ramos este unul dintre cei mai titraţi fundaşi centrali din istorie, acesta obţinând 4 trofee Champions League, 5 Campionate ale Spaniei, 2 Campionate Europene, o Cupă Mondială, 2 Campionate ale Franţei, 3 Supercupe Europene, 2 Cupe şi 4 Supercupe în Spania şi o Supercupă în Franţa.

ADVERTISEMENT

Transferul campionului mondial ar fi o lovitură de imagine pentru MLS, după ce mai multe super-staruri din Europa au decis să facă pasul în campionatul american. Cel mai bun exemplu este transferul lui Lionel Messi la Inter Miami, după el alăturându-se şi alţi foşti jucători ai FC Barcelona cum ar fi Jordi Alba, Sergio Busquets şi Luis Suarez.

Cine e echipa San Diego

Clubul din San Diego nu are un trecut în MLS deocamdată, formaţia urmând să fie înscrisă şi totodată să debuteze în Major League Soccer la începutul noului sezon care va începe în Februarie 2025.

ADVERTISEMENT

România este reprezentată în MLS de doi fotbalişti, Alexandru Măţan si Enes Sali, primul reuşind să câştige trofeul de campion cu Columbus Crew în sezonul 2022/2023.

ADVERTISEMENT