Sport

Sergio Ramos, ținta ironiilor după eliminarea din Lorient – PSG 1-1: „S-a întors cel mai bun din toate timpurile”. Video

Aventura lui Sergio Ramos la PSG continuă să fie un adevărat fiasco. Fundașul spaniol este luat peste picior după ce a primit cartonaș roșu în doar al treilea său meci jucat pentru vicecampioana Franței.
23.12.2021 | 12:05
Sergio Ramos tinta ironiilor dupa eliminarea din Lorient  PSG 11 Sa intors cel mai bun din toate timpurile Video
ADVERTISEMENT

Sergio Ramos (35 de ani) a încheiat în stilul caracteristic anul 2021. Căpitanul naționalei Spaniei a bifat a doua sa prezență în Ligue 1, dar nu a terminat pe teren meciul dintre Lorient și PSG, încheiat la egalitate, scor 1-1.

Mauricio Pochettino l-a aruncat în luptă pe fundaș la pauză, atunci când l-a introdus în locul lui Nuno Mendes, la scorul de 1-0 pentru gazde. Ramos a rezistat până în minutul 86, atunci când a fost eliminat pentru cumul de cartonașe galbene, pe primul primindu-l cu doar cinci minute mai devreme.

ADVERTISEMENT

Sergio Ramos, luat peste picior de fani după primul cartonaș roșu primit la PSG

Sergio Ramos a părut să îi facă însă un bine lui PSG, care a reușit să restabilească egalitatea în primul minut de prelungiri, cu golul lui Mauro Icardi.

Veteranul iberic nu a fost însă iertat de fanii vicecampioanei Franței, care l-au ironizat pe rețelele de socializare.

ADVERTISEMENT

Începând cu sezonul 2003-2004 și până în prezent, Sergio Ramos deține recordul de cartonașe roșii primite în primele cinci campionate ale Europei. Astfel, stoperul spaniol a strâns 20 de eliminări în cele două ligi în care a jucat, LaLiga și Ligue 1.

Pentru eliminarea din partida cu Lorient, Ramos va primi cel mai probabil o etapă de suspendare și va rata derby-ul cu Lyon, din 9 ianuarie. După meci, Sergio Ramos a reacționat pe Twitter:

ADVERTISEMENT

„O nouă zi din care să învățăm, o nouă zi în care să ne îmbunătățim. Privim mereu spre viitor și mergem înainte”, a fost mesajul postat de fundașul de 35 de ani.

„Bine ai revenit la normal”

Fanii lui PSG nu au părut foarte supărați pe rezultatul înregistrat la Lorient și nici pe eliminarea lui Sergio Ramos, care a devenit subiect de meme pentru aceștia.

ADVERTISEMENT

„Sergio Ramos s-a întors și recuperează timpul pierdut”, a scris un alt user, pe Twitter.

„Lumea se îndoia de el, dar a revenit la forma care l-a consacrat atât de repede” sau „Bine ai revenit la normal, Sergio Ramos”, au fost două dintre ironiile hilare ale fanilor lui PSG.

  • 2 meciuri, 2 galbene și 1 roșu, acestea sunt cifrele lui Sergio Ramos în cele 151 de meciuri jucate pentru PSG în Ligue 1
ADVERTISEMENT
Tags: