Fotbal international

Sergio Ramos, coșmarul lui Atletico. Fundașul lui Real Madrid a doborât noi recorduri

16.08.2018 | 00:26
Sergio Ramos cosmarul lui Atletico Fundasul lui Real Madrid a doborat noi recorduri

Sergio Ramos este coșmarul lui Atletico Madrid! Jucătorul spaniol a marcat al cincilea gol în poarta rivalei Atletico. Ramos a înscris golul de 2-1 pentru Real, din penalty, în meciul jucat împotriva lui Atletico în Supercupa Europei 2018, doborând noi recorduri. El este, printre altele, fundașul cu cele mai multe goluri marcate din istoria lui Real Madrid.

Sergio Ramos a dus-o pe  Real Madrid în avantaj în Supercupa Europei, grație unui gol înscris din penalty. Reușita căpitanului Los Blancos a venit în minutul 63, într-o perioadă în care jocul era extrem de echilibrat și niciuna dintre echipe nu reușea să ajungă la poarta adversă. După marcarea golului, spaniolul s-a bucurat alături de coechipierii săi, după care a făcut celebrul gest de mândire pe care îl mai face excentricul luptător MMA Connor McGregor.

Golul marcat în poarta lui Atletico Madrid este reușita cu numărul 14 a lui Sergio Ramos în competițiile organizate de UEFA. Cu golul marcat din penalty împotriva lui Atletico, Ramos ajunge la a șasea finală din carieră în care înscrie. A făcut-o în Supercupa Spaniei din 2008 (3-5 cu Sevilla) și 2009 (4-2 cu Valencia), în Champions League în 2015 și 2016 (4-1 și 6-4 la penalty-uri cu Atletico Madrid), în FIFA Club World Cup în 2015 ( 2-0 cu San Lorenzo) și Supercupa Europei 2018 (2-4 cu Atletico Madrid).

Sergio Ramos, coșmarul lui Atletico. Fundașul lui Real Madrid a doborât noi recorduri

Sergio Ramos este fundașul cu cele mai multe goluri marcate din istoria lui Real Madrid. A înscris de 75 de ori, în timp ce Roberto Carlos a marcat 68, Hierro 67 și Pirri 63. Cu golul marcat în Supercupa Europei 2018, Ramos a ajuns la a cincea reușită în poarta celor de la Atletico Madrid. Spaniolul a mai marcat în sferturile de finală ale Cupei Regelui Spaniei din 2011, în finala Champions League din 2014, înoptimile de finală ale Cupei Regelui Spaniei din 2015, în finala Champions League din 2016 și în Supercupa Europei 2018.

Lopetegui l-a desemnat pe Sergio Ramos să execute penalty-urile după plecarea lui Ronaldo la Juventus, iar acesta nu a dezamăgit. Fundașul central a transformat cu siguranță în Supercupa Europei 2018, Oblak aruncându-se în colțul opus. A fost cel de-al 74-lea gol înscris de jucătorul în vârstă de 32 de ani pentru Real Madrid. Ramos a strâns 566 de meciuri pentru madrileni, perioadă în care a cucerit nici mai mult, nici mai puțin de 19 trofee!