Fotbal international

Sergio Ramos, dat în judecată pentru accidentarea lui Salah!

28.05.2018 | 19:09
Sergio Ramos, dat în judecată pentru accidentarea lui Salah! I se cer daune de un miliard de euro

Fundaşul lui Real Madrid a fost dat în judecată pentru accidentarea lui Mohamed Salah în timpul primei reprize a finalei Champions League! Cel care a înaintat plângerea penală este un avocat din Egipt, pe nume Bassem Wahba şi daunele cerute ating o sumă fabuloasă: un miliard de euro!

Avocatul susţine că a luat decizia de a-l acţiona în instanţă pe căpitanul lui Real Madrid pentru faptul că acesta l-a accidentat în mod intenţionat pe starul lui FC Liverpool şi al naţionalei Egiptului, punând în pericol participarea acestuia la turneul final al CM din Rusia.

Petiţie cu sute mii de semnături pentru pedepsirea lui Sergio Ramos

“Ramos l-a accidentat intenţionat pe Salah şi ar trebui pedepsit pentru faptele sale. Am făcut un dosar şi am depus o plângere la FIFA. Voi cere compensaţii, care pot atinge un miliard de euro, pentru daune psihice şi fizice provocate lui Salah şi poporului egiptean”.

Sergio Ramos, dat în judecată pentru accidentarea lui Salah!. Agresorul lângă victima sa. Salah e accidentat la umăr
Sergio Ramos, dat în judecată pentru accidentarea lui Salah!. Agresorul lângă victima sa

Autorul acţiunii a precizat că dacă va câştiga, va dona întreaga sumă pentru fondul de ajutor Long Live Egypt. Nu este singurul demers îndreptat împotriva lui Sergio Ramos, după ce Salah a ieşit de pe teren accidentat la umăr. Peste 300.000 de oameni au semnat în mai puţin de 48 de ore o petiţie prin care cer pedepsirea lui Sergio Ramos. Jucătorul spaniol se apără declarând că nici un moment nu a avut intenţia să-i facă rău lui Salah şi că a fost un nefericit accident.