Sport

Sergio Ramos, decizie radicală după ce nu a fost convocat în naționala Spaniei. Video

După un sezon ratat cu PSG, Sergio Ramos a devenit titular incontestabil în actuala stagiune, dar neconvocarea la naționala Spaniei l-a făcut să ia o decizie importantă.
22.09.2022 | 10:31
Sergio Ramos decizie radicala dupa ce nu a fost convocat in nationala Spaniei Video
După un sezon ratat cu PSG, Sergio Ramos a devenit titular incontestabil în actuala stagiune, dar neconvocarea la naționala Spaniei l-a făcut să ia o decizie importantă. Sursă foto: Hepta
ADVERTISEMENT

În vară s-a scris destul de mult despre o eventuală plecare a ibericului de pe Parc des Princes, însă francezii au dezvăluit că nu s-a pus niciun moment în discuție acest lucru.

Neconvocat în naționala Spaniei, Sergio Ramos a renunțat la părul lung

Scăpat de desele accidentări și beneficiind de sosirea pe banca tehnică a lui Christophe Galtier, Sergio Ramos a ajuns titular de drept la PSG. Spaniolul a evoluat în toate cele 11 partide oficiale ale parizienilor din acest sezon și a devenit o piesă de bază.

ADVERTISEMENT

Tocmai această revenire în forță l-a făcut pe Sergio Ramos să spere că va prinde din nou lotul echipei naționale a Spaniei, care joacă ultimele meciuri din Liga Națiunilor, însă selecționerul Luis Enrique a hotărât să meargă pe mâna altor jucători.

”Este o veste grozavă să-l vezi din nou pe Sergio Ramos jucând a un asemenea nivel după un an și ceva. Acum se vede că joacă și este în formă, dar cred că cei mai buni fundași centrali sunt fundașii centrali pe care i-am convocat acum”, a explicat Luis Enrique absența jucătorului de la PSG.

ADVERTISEMENT

Dezamăgit de faptul că nu mai este în vederile selecționerului, jucătorul de 36 de ani a decis să facă o schimbare de look pentru a trece mai ușor peste acest moment. Ramos a decis să renunțe la ”coama” de cal și s-a tuns scurt. Doar barba i-a rămas. Încă.

PSG vrea să-i prelungească înțelegerea

Startul de sezon impresionant făcut de Sergio Ramos nu a rămas neremarcat. Conducătorii clubului PSG sunt încântați de revenirea în forță a ibericului și chiar se gândesc să-i prelungească înțelegerea scandentă în vara lui 2023.

ADVERTISEMENT

”Dacă Ramos continuă să joace și să o facă bine, îi vom reînnoi contractul”, a mărturisit Luis Campos, directorul sportiv al campioanei Franței, care însă a ținut să precizeze că în luarea unei astfel de decizii va conta și starea fizică a fotbalistului.

Dacă fundașul spaniol este o adevărată revelație, la polul opus se află superstarul Kylian Mbappe, care traversează o perioadă nefastă după ce a hotărât să rămână la PSG. Francezul are cifre dezamăgitoare în actuala stagiune și este departe de forma arătată de Lionel Messi și Neymar.

ADVERTISEMENT

Mai mult, numele său apare în celebrul caz de agresiune de la echipa feminină a celor de la PSG. Familia lui Mbappe ar fi încercat să o ajute pe agresoarea Aminata Diallo în relația cu conducătorii clubului. Mama atacantului ar fi mers atât de departe încât la negocierile privind prelungirea contractului fiului său a menționat și faptul că Diallo ar merita să continue la gruparea franceză.

ADVERTISEMENT