Fotbal international

Sergio Ramos, departe de o înțelegere cu Real Madrid: „PSG ne vrea pe mine și Messi”

05.01.2021 | 13:50
Sergio Ramos departe de o intelegere cu Real Madrid PSG ne vrea pe mine si Messi
ADVERTISEMENT

Sergio Ramos ar putea să o părăsească pe Real Madrid după 15 ani petrecuți pe Santiago Bernabeu. El Chiringuito anunță că PSG l-ar vrea pe căpitanul „galacticilor”. 

Situația lui Sergio Ramos, jucător de 34 de ani, care este în ultimele șase luni de contract cu deținătoarea titlului din Spania și poate negocia cu orice altă formație, este ”în aer”, conform jurnaliștilor spanioli.

ADVERTISEMENT

Și cluburile din Manchester ar fi interesate de transferul căpitanului naționalei Spaniei. Atât United cât și City sunt dispuse să îl aducă pe fundașul central în care văd o soluție pentru cel puțin două sezoane.

Sergio Ramos ar pretinde că e dorit de PSG: „Vor să ne aducă pe mine și pe Messi”

Fundașul cotat la 14 milioane de euro și născut în Andaluzia vrea să încaseze un salariu de 12 milioane de euro, iar echipa din capitala Spaniei îi oferă mai puțini bani.

ADVERTISEMENT

Conform sursei citate, Realul dorește să-i micșoreze salariul cu 10% jucătorului care a bifat 13 meciuri în La Liga în acest sezon, din cauza pandemiei de Covid-19 care a produs o criză economică la echipă. Două goluri a marcat Ramos în campionatul Spaniei în stagiunea 2020-2021. În Liga Campionilor a jucat în 3 meciuri și a dat un gol.

Real Madrid este sigură că, în contextul financiar actual, nicio echipă nu îi va da jucătorului spaniol 12 milioane de euro pe sezon. În aceste condiții, gruparea din Madrid e gata să aștepte deoarece e sigură că apărătorul va accepta, în cele din urmă, contractul oferit. În schimb, antrenorul Realului i-a cerut conducerii echipei să rezolve rapid situația fotbalistului: ”Sper să se rezolve curând”, a spus Zinedine Zidane, într-un mesaj indirect adresat șefilor echipei din Madrid.

ADVERTISEMENT

Printre favoritele la transferul lui Ramos este Paris Saint Germain. Francezii ar vrea să îi completeze echipa lui Mauricio Pochettino, cel care l-a înlocuit pe Thomas Tuchel, iar țelul este cucerirea trofeului UEFA Champions League. Spaniolii de la El Chiringuito, citați de Tuttosport, anunță că PSG dorește să îi aducă pe Messi și Ramos: „PSG mi-a spus că vor să ne aducă pe mine și pe Messi”, i-ar fi spus Ramos lui Florentino Preze, conform spaniolilor.

Manchester United vrea să-l aducă pe Ramos în Anglia

Între timp, mai multe echipe vor să-l aducă pe jucătorul care se află la Real din august 2005 când a venit de la Sevilla în schimbul sumei de 27 de milioane de euro. Ultima formație interesată de serviciile fotbalistului spaniol este Manchester United, echipă care trece printr-o perioadă foarte bună în Anglia și își dorește, mai mult ca oricând, să ia din nou campionatul. Manchester United se află pe locul secund, la egalitate de puncte cu liderul Liverpool, 33 și cu un meci în minus.

ADVERTISEMENT

Cei de la The Sun notează că United este gata să-i facă concurență rivalei City. Pentru a-i face loc jucătorului de la Real Madrid și pentru a putea să-i achite salariul, formația de pe Old Trafford e gata să se despartă de șase fotbaliști.

Phil Jones, Marcos Rojo, Sergio Romero, Daniel James, Jesse Lingard și Brandon Williams ar putea pleca definitiv sau împrumut, de la formația engleză, pentru ca United să își micșoreze bugetul de salarii. 178 de convocări are fundașul la naționala Spaniei. Ramos a fost inclus în formația ideală a anului trecut de către cei de la L’Equipe.

 

ADVERTISEMENT