Sport

Sergio Ramos, dorit de Guardiola la Manchester City. Cu cine se luptă pentru a-i obține semnătura

Sergio Ramos și Pep Guardiola au fost rivali în La Liga, dar tehnicianul spaniol îl vrea cu orice preț la Manchester City. Guardiola are, însă, concurență pentru semnătura fostului căpitan al lui Real Madrid.
17.06.2021 | 09:28
Sergio Ramos dorit de Guardiola la Manchester City Cu cine se lupta pentru ai obtine semnatura
ADVERTISEMENT

Real Madrid a anunțat, miercuri, despărțirea de căpitanul Sergio Ramos și ofertele pentru internaționalul spaniol au început să curgă.

Manchester City și alte două super puteri ale Europei îl vor pe fotbalistul care a scris istorie în tricoul grupării de pe Santiago Bernabeu.

ADVERTISEMENT

Sergio Ramos, la mare căutare în Anglia

Considerat un simbol al clubului Real Madrid, Sergio Ramos și președintele Florentino Perez nu au ajuns la un acord privind un nou contract,  iar fotbalistul se desparte de gruparea ”blanco” după 16 ani în care a cucerit nu mai puțin de 22 de trofee.

Deși au fost o bună bucată de timp rivali în La Liga, Pep Guardiola nu are resentimente și a cerut conducerii clubului Manchester City să-i facă o ofertă care să-l convingă pe apărătorul central să semneze cu campioana din Premier League.

ADVERTISEMENT

Însă, ”cetățenii” vor trebui să fie extrem de atenți la detalii. Marea rivală Manchester United a demarat la rândul ei discuții cu fotbalistul de 35 de ani.

United nu s-a mai impus în Premier League de la ”pensionarea” lui Sir Alex Ferguson, lucru de neconceput pentru suporterii de pe Old Trafford.

ADVERTISEMENT

Anterior, șefii lui United au încercat să-l achiziționeze pe Varane, fostul coechipier al lui Ramos la Real Madrid.

PSG supralicitează pentru Sergio Ramos

Liber de contract după despărțirea de Real Madrid, Sergio Ramos a redevenit subiect de actualitate și pentru PSG. Francezii au anunțat încă de anul trecut că îl vor pe căpitanul de pe Santiago Bernabeu.

ADVERTISEMENT

Atuul francezilor în disputa cu Manchester City și Manchester United, pentru semnătura lui Ramos, este salariul uriaș propus apărătorului spaniol.

PSG este dispusă să îi ofere fundașului o înțelegere valabilă pentru trei ani și un salariu stagional de 20 de milioane de euro, ceea ce i-ar aduce lui Ramos nu mai puțin de 60 de milioane de euro în conturi, la finalul șederii pe Parc des Princes.

În vârstă de 35 de ani, Sergio Ramos este cotat la doar 10.000.000 de euro de transfermarkt. Fostul căpitan al grupării ”los blancos” a disputat nu mai puțin de 671 de meciuri în tricoul lui Real Madrid și a marcat 101 goluri.

ADVERTISEMENT