Fotbal international

Sergio Ramos, întâlnire decisivă cu Florentino Perez. Cum arată noul contract oferit căpitanului lui Real Madrid

17.01.2021 | 12:39
Sergio Ramos intalnire decisiva cu Florentino Perez Cum arata noul contract oferit capitanului lui Real Madrid
ADVERTISEMENT

Sergio Ramos se va întâlni cu Florentino Perez pentru a discuta despre noul contract pe care i-l propune Real Madrid. Clubul spaniol vrea să-i reducă jucătorului salariul în noua înțelegere. 

Real Madrid își dorește să-i prelungească actuala înțelegere lui Sergio Ramos (34 de ani). Actualul contract dintre fotbalist și echipa de pe Santiago Bernabeu se termină la sfârșitul acestui sezon.

ADVERTISEMENT

Șefii echipei din Madrid vor să-i propună fotbalistului o reducere salarială pentru a rămâne la clubul spaniol. Florentino Perez ar dori să vorbească cu jucătorul ”între patru ochi”, fără intervenția reprezentanților, pentru a discuta despre viitorul acestuia la formația spaniolă.

Florentino Perez îi propune o nouă înțelegere lui Ramos

Oficialul Realului își dorește să-i propună o înțelegere pe încă un an fotbalistului spaniol, însă cu o reducere a salariului de 10%, notează cei de la ABC.es. Asta înseamnă, că Sergio Ramos, care câștigă 12 milioane de euro pe an, să primească 10.8 milioane de euro.

ADVERTISEMENT

Rămâne de văzut dacă Sergio Ramos va răspunde afirmativ la propunerea făcută de conducere, ținând cont că el ar dori să semneze o înțelegere pe încă doi ani cu echipa alături de care a câștigat patru Ligi ale Campionilor, menționează sursa citată.

În ultimul timp, jurnaliștii spanioli au scris că Ramos a refuzat o propunere de contract din partea actualei sale formații, iar plecarea de la Real Madrid ar fi numai o chestiune de timp.

ADVERTISEMENT

Palmaresul lui Sergio Ramos

Campion mondial în 2010 și dublu campion european (2008 și 2012) cu naționala Spaniei, Sergio Ramos evoluează din anul 2005 la Real Madrid, club alături de care a câștigat cinci titluri în Spania, patru Ligi ale Campionilor și trei Supercupe ale Europei, printre alte trofee.

Sergio Ramos a evoluat în 14 meciuri în campionatul Spaniei, în acest sezon, pentru Real Madrid și a reușit să marcheze de două ori. În Liga Campionilor a jucat în trei partide și a înscris un gol. Fotbalistul spaniol este cotat la 14 milioane de euro pe site-urile de specialitate. Ramos a venit la Real Madrid de la Sevilla în schimbul sumei de 27 de milioane de euro. 178 de meciuri a bifat Ramos la naționala Spaniei și a marcat de 23 de ori.

ADVERTISEMENT

Liverpool este interesată să-l ia pe Sergio Ramos în campionatul Angliei atunci când fotbalistul va termina înțelegerea cu Real Madrid. Și PSG îl dorește pe fotbalistul spaniol, dar și pe Lionel Messi. La începutul lunii se scria că Sergio Ramos este destul de departe de a ajunge la o înțelegere cu actuala sa echipă și ar putea să o părăsească pe Real după 15 ani și să ajungă la PSG.

ADVERTISEMENT
Tags: