Fotbal international

Sergio Ramos, la momentul adevărului! Ce spune despre cearta cu Florentino Perez: “Lucrurile astea se rezolvă în vestiar!”

11.03.2019 | 14:28
Sergio Ramos la momentul adevarului Ce spune despre cearta cu Florentino Perez Lucrurile astea se rezolva in vestiar
ADVERTISEMENT

Real Madrid a fost eliminată ruşinos de Ajax Amsterdam din optimile Ligii Campionilor. După victoria cu 2-1 de la Amsterdam, “galacticii” au fost surclasaţi pe Bernabeu cu 1-4 de batavi, care au reuşit să fie prima echipă care elimină Realul din 2015 încoace. 

Sergio Ramos, la momentul adevărului! A explicat cartonaşul galben

După eşec a urmat un seism pe Santiago Bernabeu. Postul lui Santiago Solari este în pericol şi poate fi demis în orice moment. Presa din Madrid a scris despre certurile pe care Sergio Ramos le-ar fi avut cu preşedintele Florentino Perez în vestiar după meciul cu Ajax, dar şi despre un episod în care s-ar fi înjurat cu Marcelo la un antrenament.

ADVERTISEMENT

Căpitanul lui Real Madrid a ieşit în faţă şi a vorbit în faţa presei despre cele mai arzătoare probleme de la club. Sergio Ramos a postat răspunsurile sale pe reţelele de socializare: “Ca şi fotbalişti, ne place să vorbim pe teren, dar în acest sezon lucrurile nu se întâmplă în acest fel”, şi-a început Ramos discursul.

Fundaşul “galacticilor” a clarificat într-o anumită măsură toate controversele legate de el în ultimele săptămâni: conflictele cu Marcelo şi Florentino Perez, dar şi cartonaşul galben luat intenţionat în turul cu Ajax: “Cartonaşul galben de la Amsterdam a fost o eroare şi îmi asum vina 200%. Faptul că am filmat documentarul în timpul meciului este pentru că am avut obligaţii şi nu mă aşteptam niciodată ca meciul să ia o astfel de întorsătură. (despre conflictul cu preşedintele Florentino Perez) Discuţiile din vestiar sunt rezolvate în vestiar. Nu este nicio problemă şi fiecare are acelaşi interes: Real Madrid. Cu colegii mei vorbim mereu înainte de meciuri şi ne motivăm în vestiar într-un mod constructiv.

ADVERTISEMENT
Sergio Ramos, la momentul adevărului! Ce spune despre cearta cu Florentino Perez Lucrurile astea se rezolvă în vestiar!
Sergio Ramos, în meciul tur cu Ajax

Ramos a vorbit despre schimbarea antrenorului

Despre cazul Marcelo, avem de fiecare dată discuţii la antrenamente. E o parte a muncii sub presiune. Dar este doar o întâmplare, pentru că se întâmplă zilnic discuţii de acest gen. Marcelo este ca un frate pentru mine. Decizia de a schimba sau nu antrenorul nu este a noastră şi nici nu ne interferăm. Avem un enorm respect pentru această poziţie şi mereu vom susţine antrenorul lui Real Madrid”, a declarat Ramos.

Real Madrid a câştigat meciul de campionat de la Valladolid cu 4-1, însă acest sezon este compromis pentru “galactici”, care nu mai au şanse la titlu, fiind pe locul 3, cu 51 de puncte, la 12 lungimi de rivala FC Barcelona.

ADVERTISEMENT

 

Tags: