Fotbal international

Sergio Ramos a luat DECIZIA! Anunţul făcut de presa din Spania

Scandalul dintre Sergio Ramos şi oficialii clubului Real Madrid ţine prima pagină a ziarelor din Spania de săptămîni bune. Fundaşul în vîrstă de 29 de ani a ameninţat în repetate rînduri...
03.07.2015 | 11:25
Sergio Ramos a luat DECIZIA Anuntul facut de presa din Spania
ADVERTISEMENT

Scandalul dintre Sergio Ramos şi oficialii clubului Real Madrid ţine prima pagină a ziarelor din Spania de săptămîni bune. Fundaşul în vîrstă de 29 de ani a ameninţat în repetate rînduri că va pleca de la club dacă nu va avea un salariu mai mare. 

Ulterior, nu doar salariul a fost problema, fundaşul fiind deranjat de faptul că nu e respectat de Real Madrid. Sergio Ramos a fost omul decisiv al echipei în finalul sezonului 2013-2014 cînd madrilenii au cîştigat Liga Campionilor. El a reuşit golul egalării, în minutul 94 al finalei cu Atletico Madrid, care a trimis meciul în prelungiri, acolo unde “galacticii” au mai marcat încă de 3 ori.

ADVERTISEMENT

Conform Marca, Sergio Ramos a luat decizia de a pleca de la club în această vară. Nu banii sînt problema, ci faptul că Ramos nu se simte respectat de oficialii clubului, mai ales că e unul dintre liderii din vestiar ai Realului. Manchester United este clubul care insistă cel mai mult pentru Ramos, mai ales că ibericul a declarat deja că i-ar plăcea să joace pentru “diavoli”.

Spaniolii scriu că United va face o nouă ofertă pentru Ramos, în valoare de aproximativ 45 de milioane de euro, în condiţiile în care precedentele oferte nu au fost pe placul Realului.

ADVERTISEMENT