Fotbal international

Sergio Ramos, negocieri cu două trupe celebre pentru nunta cu Pilar Rubio. Galerie foto

13.03.2019 | 23:24
Sergio Ramos negocieri cu doua trupe celebre pentru nunta cu Pilar Rubio Galerie foto

Căpitanul echipei Real Madrid, Sergio Ramos, se află în negocieri cu două trupe celebre pentru nunta cu prezentatoarea de televiziune Pilar Rubio care va avea loc la 15 iunie, la Sevilla. Cotidianul catalan Mundo Deportivo a anunțat că fundașul spaniol ar vrea ca la petrecere să cânte o formație istorică de rock, iar pe lista sa se află trupele AC/DC și Aerosmith.

Sergio Ramos, negocieri cu două trupe celebre pentru nunta cu Pilar Rubio

În timpul unei apariții televizate, căpitanul lui Real Madrid și Pilar Rubio au dezvăluit că petrecerea va fi un privată, iar invitații vor trebui să-și lase telefoanele și camerele video în niște dulapuri special amenajate pentru a se putea bucura în liniște de momentul special. De asemenea, Sergio Ramos și viitoarea sa soție au anunțat că atmosfera va fi întreținută de o formație celebră și au lăsat să se înțeleagă că ar fi vorba de o trupă rock.

Jurnaliștii spanioli au mers pe firul informațiilor și au aflat că cele două trupe celebre cu care negociază Sergio Ramos și Pilar Rubio sunt AC/DC și Aerosmith. Tratativele au început cu mai multe luni în urmă și se pare că cei doi sunt foarte aproape de a bate palma cu rockerii de la Aerosmith. Cei doi au relație de de aproape șapte ani, deși prezentatoarea de televiziune este cu opt ani mai în vârstă.

Sergio Ramos și Pilar Rubio alături de doi dintre băieții lor
Sergio Ramos și Pilar Rubio alături de doi dintre băieții lor

Sergio Ramos și Pilar Rubio au trei băieți

Sergio Ramos, în vârstă de 32 de ani, și Pilar Rubio (40 de ani) au împreună trei băieți: Sergio Jr (născut la 6 mai 2014), Marco (născut la 27 noiembrie 2015) și Alejandro (născut la 25 martie 2018). Pilar Rubio este una dintre cele mai urmărite femei din Spania pe rețelele de socializare și primeşte aproximativ 4.500 de euro pentru fiecare reclamă făcută pe internet.

Căpitanul echipei Real Madrid este unul dintre cei mai bogați fotbaliști având o avere cotată la 100 de milioane de euro. El investește în trei sectoare diferite: imobiliare, cai de rasă și artă. Cea mai importantă companie a sa este Sermos 32 SL, pe care a fondat-o în 2004. Prin Desarrollos Inmobiliarios Los Berrocales SA, companie în care deține aproximativ jumătate din acțiuni, Ramos investește 60 de milioane de euro în construcția unor case în zona de nord a orașului Madrid.

Tags: