Fotbal international

Sergio Ramos nu-l vrea pe Alisson la Real! Căpitanul are o altă variantă

Autor: Tibi Demeter | 20.06.2018 | 14:00
Sergio Ramos nu-l vrea pe Alisson la Real! Ce portar şi-ar dori căpitanul

Sergio Ramos nu este de acord cu transferul brazilianului Alisson Becker de la AS Roma la Real Madrid şi l-a propus pe belgianul Thibaut Courtois, conform jurnaliştilor spanioli de la Diario Gol. Goalkeeper-ul naţionalei Belgiei la Campionatul Mondial 2018 nu a exitat să recunoască de mai multe ori că familia lui se află la Madrid şi ar vrea să se întoarcă în capitala Spaniei.

Thibaut Courtois a fost împrumutat două sezoane de către Chelsea la Atletico Madrid, însă a revenit pe Stamford Bridge, acolo unde a obţinut două titluri de campion cu formaţia londoneză. Sergio Ramos, cel care este un susţinător al lui Keylor Navas, i-ar fi transmis lui Florentino Perez că portarul belgian este varianta mai ieftină şi ideal în cazul în care îşi doreşte cu adevărat un alt portar.

Sergio Ramos nu-l vrea pe Alisson la Real! Ce portar şi-ar dori căpitanul
Sergio Ramos nu-l vrea pe Alisson la Real! Ce portar şi-ar dori căpitanul

Alisson Becker are un preţ aproape dublu faţă de Courtois

AS Roma îşi doreşte 80 de milioane în schimbul lui Alisson Becker, portarul naţionalei Braziliei la CM 2018, însă madrilenii ar putea să scape mult mai ieftin dacă îl aduc pe Courtois. Belgianul a intrat în ultimul an de contract cu Chelsea şi are şanse mari să plece pe aproximativ 40 de milioane de euro datorită înţelegerii care urmează să expire.

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 841. 32 pagini + CD. Doar 10lei!