Sport

Apus de carieră pentru Sergio Ramos? Legendarul fundaș spaniol e în pericol să se retragă după ultima accidentare suferită la PSG

Fostul medic al naționalei Franței a făcut un anunț sumbru în ceea ce îl privește pe Sergio Ramos. Jean-Marcel Ferret crede că fundașul lui PSG ar putea să se retragă din cauza accidentărilor.
04.02.2022 | 14:17
Apus de cariera pentru Sergio Ramos Legendarul fundas spaniol e in pericol sa se retraga dupa ultima accidentare suferita la PSG
ADVERTISEMENT

Sergio Ramos (35 de ani) a fost unul dintre superstarurile transferate vara trecută de PSG, dar fundașul iberic n-a bifat decât cinci prezențe și un gol în tricoul vicecampioanei Franței. Spaniolul a fost măcinat de accidentări, iar acum a primit o veste sumbră.

Jean-Marcel Ferret, fostul medic al reprezentativei Franței, a anunțat în The Sun că, din cauza leziunilor la gambă, Sergio Ramos ar putea să renunțe la cariera de fotbalist.

ADVERTISEMENT

Sergio Ramos, în pericol să se retragă

Doctorul susține că cele 19 sezoane petrecute la cel mai înalt nivel i-au fragilizat mușchiul gambei, lucru care îi poate pune capac căpitanului naționalei Spaniei.

„Accidentările sunt foarte dificile pentru că nu poți anticipa niciodată cum va evolua recuperarea. Totul ține de configurația mușchiului gambei.

ADVERTISEMENT

Trebuie luat în considerare modul în care mușchiul a îmbătrânit, având în vedere loviturile pe care le-a primit Ramos în carieră, în timp ce a jucat la cel mai înalt nivel timp de 19 sezoane, și cât de mult i-au afectat gambele toate acestea”, a declarat Jean-Marcel Ferret.

PSG l-a recuperat pe Neymar pentru „dubla” cu Real Madrid, dar îl poate pierde pe Ramos

Săptămâna aceasta, PSG a primit o veste bună și una rea. Vestea bună este că Neymar s-a recuperat după ce accidentarea la gleznă l-a ținut două luni departe de gazon. Brazilianul se antrenează împreună cu ceilalți colegi și cel mai probabil va juca pe 15 februarie în turul cu Real Madrid din optimile Champions League.

ADVERTISEMENT

Vestea rea îl privește pe Sergio Ramos, care poate rata duelul cu fosta sa echipă. Fundașul central s-a accidentat la un antrenament săptămâna trecută și a ieșit mai devreme din ședința de pregătire.

Spaniolul a acuzat dureri musculare, iar staff-ul medical al lui PSG mai are la dispoziție doar 11 zile să îl recupereze pentru confruntarea de pe Parc des Princes.

ADVERTISEMENT

„Au fost momente dificile, momente de singurătate. Petreci multe ore la sală cu fizioterapeutul. Ai mereu gânduri negative care te fac să ai îndoieli. Cred în mine și în munca pe care o depun.

Mă concentrez să dau înapoi clubului toată încrederea care mi-a fost oferită. Sper să revin la cel mai bun nivel al meu.

Cred că mai pot juca 4-5 ani. Cel mai important lucru este să fiu puternic din punct de vedere mental. Sper că nu voi mai avea probleme medicale”, a declarat Sergio Ramos, conform Amazon Prime.

ADVERTISEMENT
Tags: