Fotbal international

Sergio Ramos, reacție oficială despre viitorul său: „Au fost lucruri care m-au supărat”

30.05.2019 | 19:49
Sergio Ramos reactie oficiala despre viitorul sau Au fost lucruri care mau suparat

Presa din Spania a scris în ultimele săptămâni că Sergio Ramos vrea să plece de la Real Madrid cu destinație China. Căpitanul Los Blancos a susținut astăzi o conferință de presă prin care a lămurit informațiile legate de viitorul său. 

Sergio Ramos, reacție oficială despre viitorul său

Ramos nu a negat faptul că are o propunere concretă din China, dar și că s-ar fi certat cu Florentino Perez. Fundașul central în vârstă de 33 de ani a dezvăluit însă că nu are niciun gând să plece de la Real Madrid, iar problemele sale cu Perez s-au reglat printr-o discuție între patru ochi.

”Nu vreau ca fanii să aibă dubii. Sunt un fan al Realului și vreau să rămân aici. Sunt căpitanul lui Real Madrid și simt că sunt iubit de colegii mei. Întotdeauna, aspectul financiar a fost pe plan secund pentru mine.

Sergio Ramos nu vrea sa plece de la Real Madrid
Sergio Ramos nu vrea sa plece de la Real Madrid

Voi fi la Real Madrid cât timp corpul mă va ajuta să joc la un nivel înalt. Încă nu a venit timpul să plec. Sunt fericit de contractul pe care îl am. Oferta din China a existat, dar nu am considerat în nicio secundă să plec acolo. Nu am cerut să fiu lăsat să plec de la Real Madrid.

Ieri am vorbit cu Florentino și am vom construi împreună viitorul clubului. Au fost lucruri care m-au supărat, m-au pus pe gânduri, dar le-am discutat cu el și a fost cel mai bine așa.”, a spus Sergio Ramos într-o conferință de presă.

Sergio Ramos a câștigat alături de Real Madrid 20 de trofee, dintre care patru Ligi ale Campionilor. Are în palmares un Campionat Mondial și două titluri europene cucerite alături de naționala Spaniei. Contractul său cu Real Madrid expiră peste doi ani, când va avea împlinită vârsta de 35 de ani.

Tags: