Sergio Ramos scrie istorie în La Liga! A marcat în Osasuna – Real Madrid şi bifat un nou record. Nici Messi nu a reuşit aşa ceva! VIDEO

Andrei Șchiopu   
în Real Madrid
09/02/2020, 18:44
Sergio Ramos scrie istorie în La Liga! A marcat în Osasuna – Real Madrid şi bifat un nou record. Nici Messi nu a reuşit aşa ceva! VIDEO
Sergio Ramos. Sursă foto: hepta.ro

Sergio Ramos continuă să fie decisiv pentru Real Madrid și în 2020 și demonstrează că merită să fie căpitanul echipei. Fundașul spaniol a marcat încă un gol pentru Real Madrid, mai exact golul de 2-1 în partida cu Osasuna.

Sergio Ramos scrie istorie în La Liga

Sergio Ramos a înscris un gol în partida dintre Osasuna și Real Madrid (3-1) și a ajuns la al 90-lea gol marcat pentru madrileni, în ciuda faptului că Ramos joacă pe postul de fundaș centra, un post din care fotbaliștii nu înscriu prea multe goluri de-a lungul carierei.

Mai mult decât atât, Sergio Ramos a reușit un alt record și anume să înscrie în 17 ani consecutivi în La Liga, statistică pe care nici Lionel Messi, starul Barcelonei, nu a reușit-o până acum.

  • 33 de ani a împlinit Sergio Ramos pe 30 martie

Căpitanul lui Real Madrid l-a depășit pe Fernando Hierro

Sergio Ramos a bifat meciul cu numărul 440 pentru Real Madrid și l-a depășit pe Fernando Hierro, fostul jucător legendar al madrilenilor.

În actualul sezon din La Liga, Sergio Ramos a reușit să marcheze nu mai puțin de patru goluri, iar în grupele Champions League a marcat alte două goluri.

Sergio Ramos a marcat și împotriva României, în înfrângerea suferită de „tricolori” cu 1-2 pe „Național Arena”, iar imediat după a primit un cartonaș galben din partea arbitrului pentru că i-a provocat pe suporterii români aflați la peluză.

Karim Benzema și Sergio Ramos sunt principalii marcatori ai lui Real Madrid în actualul sezon din La Liga, fundașul central cu patru goluri, iar atacantul francez cu 13 reușite.

  • 18.000.000 de euro este cota de piață a lui Sergio Ramos, conform transfermarkt.com
  • 21 de goluri în 171 de meciuri are Sergio Ramos pentru naționala Spaniei
Închide ×