Fotbal international

Sergio Ramos, scrisoare deschisă după ce nu a fost convocat pentru Cupa Mondială: ”E greu, dar în fiecare zi răsare soarele”

Luis Enrique a surprins atunci când a anunțat lotul Spaniei pentru Cupa Mondială și pe listă nu se afla Sergio Ramos, iar fundașul a ținut să răspundă printr-o scrisoare deschisă.
14.11.2022 | 19:38
Sergio Ramos scrisoare deschisa dupa ce nu a fost convocat pentru Cupa Mondiala E greu dar in fiecare zi rasare soarele
Luis Enrique a surprins atunci când a anunțat lotul Spaniei pentru Cupa Mondială și pe listă nu se afla Sergio Ramos, iar fundașul a ținut să răspundă printr-o scrisoare deschisă. Sursă foto: Hepta
ADVERTISEMENT

Titular de drept la PSG în acest sezon, fundașul de 36 de ani spera să joace la al cincilea turneu final mondial, dar a fost sărit din schemă de selecționerul ibericilor.

Scrisoarea lui Sergio Ramos după ce nu a prins lotul Spaniei pentru Cupa Mondială

După câteva zile în care a digerat vestea tristă a ratării Cupei Mondiale, Sergio Ramos a ținut să-și spună punctul de vedere printr-o scrisoare deschisă adresată fanilor și și-a declarat susținerea totală pentru reprezentativa Spaniei.

ADVERTISEMENT

”Sezonul trecut a fost greu, din cauza accidentărilor și adaptării la un nou club și un alt oraș. Am muncit trup și suflet pentru a-mi reveni și a mă simți din nou, ghidat de obiectivele și iluziile pe care cineva și le stabilește și țintește mereu.

Din fericire pot spune că în acest sezon mă simt din nou eu însumi și ajung să mă bucur de fotbal, de clubul meu și de un oraș grozav ca Paris. Cupa Mondială? Desigur, a fost unul dintre acele vise mărețe pe care a trebuit să le îndeplinesc.

ADVERTISEMENT

Ar fi fost a 5-a, dar din păcate va trebui să o văd de acasă. E greu, dar în fiecare zi răsare soarele. Nu se va schimba absolut nimic la mine. Nici mentalitatea, nici pasiunea, nici constanța, nici efortul și dedicarea cu gândul la fotbal.

Acesta este sentimentul meu și am vrut să îl împărtășesc cu voi. Mulțumesc tuturor pentru iubire, încă mai sunt multe provocări și obiective de îndeplinit. Ne vedem în curând. Le doresc numai bine. Hai Spania!”, a scris Ramos, pe contul de Facebook.

ADVERTISEMENT

Spania, grupă de foc cu Germania

Campion mondial în 2010 și dublu-campion european cu Spania în 2008 și 2012, Sergio Ramos a ratat și ultimele partide ale ibericilor din Liga Națiunilor. După acea acțiune, fundașul iberic a luat o decizie radicală. A renunțat la ”coama” de cal și s-a tuns scurt.

Spania face parte din Grupa E la Cupa Mondială din Qatar. Formația pregătită de Luis Enrique va avea un duel de foc cu Germania. Ibericii debutează pe 23 noiembrie, ora 18:00, împotriva reprezentativei din Costa Rica și vor încheia contra Japoniei pe 1 decembrie.

ADVERTISEMENT

Lotul Spaniei pentru turneul final este următorul:

  • Portari: Unai Simon (Athletic Bilbao), Robert Sanchez (Brighton), David Raya (Brentford)
  • Fundași: Dani Carvajal (Real Madrid) Cesar Azpilicueta (Chelsea), Eric Garcia (Barcelona), Hugo Guillamon (Valencia), Pau Torres (Villarreal), Aymeric Laporte (Mancherster City), Jordi Alba (Barcelona), Jose Gaya (Valencia)
  • Mijlocași: Sergio Busquets (Barcelona), Rodri Hernandez (Manchester City), Gavi (Barcelona), Carlos Soler (PSG), Marcos Llorente (Atletico Madrid), Pedri Gonzalez (Barcelona), Koke (Atletico Madrid)
  • Atacanți: Ferran Torres (Barcelona), Nico Williams (Athletic Bilbao), Yeremi Pino (Villarreal), Alvaro Morata (Atletico Madrid), Marco Asensio (Real Madrid), Pablo Sarabia (PSG), Dani Olmo (RB Leipzig), Ansu Fati (Barcelona)
ADVERTISEMENT
Tags: