Fotbal international

Ei fac legea în vestiar la Real şi Barça. Ce transferuri AU BLOCAT!

Real Madrid şi FC Barcelona sunt două dintre cele mai puternice cluburi din lume. Sunt două entităţi cu o organigramă foarte bine puse la punct, dar, cu toate acestea, manevrele de amploare în...
05.09.2017 | 18:06
Ei fac legea in vestiar la Real si Barca Ce transferuri AU BLOCAT

Real Madrid şi FC Barcelona sunt două dintre cele mai puternice cluburi din lume. Sunt două entităţi cu o organigramă foarte bine puse la punct, dar, cu toate acestea, manevrele de amploare în cadrul lotului nu le pun la cale preşedinţii sau conducerile administrative. Oricât de puternice ar fi, cele două grupări, paradoxal, în cazul transferurilor este ascultată vocea vestiarelor. Sau, mai corect spus, a unor lideri din vestiare.

Astfel, presa din Spania a reuşit să afle amănunte interesante atât din vestiarul lui Real Madrid, cât şi al Barcelonei, amănunte care explică, în bună măsură de ce nu au mai ajuns pe Bernabeu sau pe Camp Nou anumiţi jucători care intrau în planurile celor două mai cluburi şi care scot în relief influenţa pe care o au anumiţi jucători inclusiv în raport cu preşedinţii celor două mari puteri.

Click pe meci în aplicaţia de mai jos pentru detaliile complete: echipe de start, comentariul live, statistici, clasament în timp real! Click pe MECIURILE ZILEI pentru a vedea toate jocurile de azi

Sergio Ramos şi Leo Messi. Perez şi Bartomeu ascultă de ei

La Real Madrid unul dintre jucătorii aflaţi pe listă era internaţionalul belgian Eden Hazard, jucător foarte apreciat atât de către preşedintele Florentino Perez cât şi de către antrenorul Zinedine Zidane. Şi jucătorul era dornic să joace pe Santiago Bernabeu. “Mă simt bine în Anglia, joc la una dintre cele mai bune echipe, dar La Liga este un campionat special. De ce să nu fiu acolo într-o zi? În acest moment, sunt însă jucătorul lui Chelsea” – a spus Hazard, care aştepta chemarea lui Zidane. Care însă nu a mai venit, pentru că s-a opus Sergio Ramos: “Nu are ce căuta aici! Strică vestiarul şi e veşnic accidentat” şi Florentino Perez a uitat brusc de belgian.

Sergio Ramos si Leo Messi. Ei taie si spanzura in vestiar

Ceva similar s-a întâmplat şi cu Kylian Mbappe. Cristiano Ronaldo a fost cel care a cerut să nu fie adus francezul, de frica pierderii poziţiei de atacant. La Barcelona, aşa cum Fanatik a mai subliniat, omul care face şi desface e starul Leo Messi. Ultima victimă este internaţionalul german Mesut Ozil, care devenise o soluţie disperată pentru ultimele ore de mercato, după ratarea lui Coutinho. Însă Messi a dat verdictul: “Nu e de Barcelona, nu are ce căuta aici”. Şi Ozil a rămas la Arsenal.