Fotbal international

Sergio Ramos spune lucrurilor pe nume: “Gerard Pique gândeşte diferit faţă de mine”

Căpitanul lui Real Madrid, Sergio Ramos, a vorbit despre situaţia delicată din Spania şi de conflictele cu Gerard Pique. Ramos a acordat un interviu jurnaliştilor de la "El Transistor" Onda...
31.10.2017 | 16:11
Sergio Ramos spune lucrurilor pe nume Gerard Pique gandeste diferit fata de mine

Căpitanul lui Real Madrid, Sergio Ramos, a vorbit despre situaţia delicată din Spania şi de conflictele cu Gerard Pique. Ramos a acordat un interviu jurnaliştilor de la “El Transistor” Onda Cero, la o zi distanţă după înfrângerea “galacticilor” pe terenul Gironei. Astfel, situaţia în clasament nu este una bună, locul al treilea în La Liga, la opt puncte în spatele liderului Barcelona.

Întrebat cum se simte după înfrângerea surprinzătoare şi ce şanse mai are Real la titlu, Sergio Ramos a spus: ”Sentimentul nu este unul plăcut, nu este bine, pentru că atunci când te afli la un club ca al nostru nu eşti obişnuit să pierzi atât de multe jocuri. Nu putem să mai pierdem puncte în campionat. Doare când pierzi atât de multe puncte pe drum.Cred că este mai bine să vorbim, astfel încât tot ce merge rău să poată fi îndreptat pentru a oferi soluţii lucrurilor. De asemenea, putem câştiga foarte multe meciuri. Campionatul este unul foarte lung”. Click pe meci în aplicaţia de mai jos pentru detaliile complete: echipe de start, comentariul live, statistici, clasament în timp real! Click pe GRUPA B pentru a vedea rezultatele din celelalte jocuri din grupele Ligii Campionilor! Click pe MECIURILE ZILEI pentru a vedea toate jocurile de azi.

De asemenea galacticul este convins că Real Madrid poate recupera difereţa de opt puncte dintre Barcelona şi ei: ”Uneori, poate intensitatea jocului nostru a scăzut şi este posibil ca adversarul să profite de acest aspect. În acele ocazii rare, este posibil ca ei să poată profita şi să ştie să materializeze o fază. Şi este probabil ca acea şansă să se încheie cu un gol. Girona a făcut o bună abordare în meciul cu noi, au jucat bine. Ne-au făcut să ne simţim inconfortabil în anumite faze, dar trebuie să întoarcem pagina. Nu avem de ce să spunem că ne pare rău, ăsta e fotbalul. La Real Madrid totul se mişcă atât de repede încât nu există nici un moment de regret sau să ajungem să ne bucurăm de ceea ce obţinem, aşadar, prin urmare, trebuie să ne concentrăm pentru moment pe Liga Campionilor, avem jocul de miercuri împotriva lui Tottenham. După aceea continuăm lupta în La Liga. Nu este primul campionat în care se pot întoarce opt puncte”, a mai adăugat Ramos.

Sergio Ramos: “Atitudinea lui Pique afectează naţionala Spaniei”

Întrebat de referendumul proclamării independenţei provinciei Cataluniei, cum comenteaza spusele lui Pique care a zis că ar dori să părăsească naţionala Spaniei, Ramos a spus că: “Greşim când amestecăm politica şi sportul, nu-mi place să vorbesc despre politică. Nu vreau să spun de care parte sunt, sunt lucruri personale. Când acest subiect se alătură naţionalei, practic nu comentăm nimic. Pique gândeşte aşa, eu gândesc aşa”.

“Atitudinea lui Pique nu mă afectează pe mine, ci naţionala Spaniei. Ne respectăm reciproc, pentru că am jucat împreună şi am ştiut că împreună facem unul dintre cele mai bune cupluri de fundaşi centrali din lume. Când creşti şi te maturizezi împreună laşi lucrurile care iniţial le dădeai importanţă, iar acum nu”, a încheiat Sergio Ramos.