Sergio Ramos, anunţ despre o vedetă a Barcelonei: "Pleacă din vară!"

sergio ramos, iniesta, coutinho, fc barcelona

Căpitanul lui Real Madrid este sigur că din vară un star cu vechime la Barcelona va lăsa şi echipa naţională a Spaniei şi gruparea catalană.

Informaţia nu a parvenit din vestiarul de pe Nou Camp, aşa cum ar fi fost cel mai firesc.  A aruncat-o tocmai căpitanul rivalei Real Madrid, Sergio Ramos. Este adevărat că Ramos are de unde să ştie aceste lucruri legate de unul de jucătorii cei mai respectaţi şi iubiţi de fanii Barcelonei, pentru că îi leagă mulţi ani petrecuţi împreună la naţionala Spaniei.

Sergio Ramos anunţă că din vară, după Mondialul din Rusia, Andres Iniesta se va retrage din echipa naţională şi, foarte probabil, va alege să încheie conturile şi cu Barcelona. La 33 de ani Iniesta joacă încă la un nivel înalt, însă din această iarnă postul său este serios pus în pericol de jucătorul adus de la Liverpool şi care a devenit cel mai scump din istoria Barcelonei, Philippe Coutinho. 

Este bun prieten cu Sergio Ramos de la echipa naţională

Şi când dai 162 de milioane de euro pentru un jucător e uşor de înţeles că acesta nu poate fi ţinut pe bancă şi că sacrificat va fi cel care evolua înaintea lui. Iniesta a obţinut de la şefii clubului catalan privilegiul de a spune el cât mai doreşte să joace pe Nou Camp şi s-ar putea să anunţe că fie vrea să încheie, fie să meargă în altă parte. Care altă parte se traduce prin două superpropuneri, Pep Guardiola de la Manchester City şi Juventus Torino.Click pe meci în aplicaţia de mai jos pentru detaliile complete: echipe de start, comentariul live, statistici, clasament în timp real! Click pe MECIURILE ZILEI pentru a vedea toate jocurile de azi