Fotbal international

Sergio Ramos, suspendat de UEFA în Liga Campionilor! Ce partide va rata! Anunţul oficial

28.02.2019 | 20:12
Sergio Ramos suspendat de UEFA in Liga Campionilor Ce partide va rata Anuntul oficial

Sergio Ramos a fost suspendat două meciuri după ce a primit un cartonaş galben în turul cu Ajax din optimile de finală ale Ligii Campionilor. Fundaşul spaniol a forţat primirea unui avertisement pentru a fi suspendat în retur, acest dorind să nu rateze vreunul dintre meciurile din sferturile de finală, în cazul în care Real Madrid se va califica în următoarea fază.

Sergio Ramos, suspendat două meciuri în Liga Campionilor

Comisia de Disciplină a UEFA a anunţat joi că Sergio Ramos va fi suspendat două meciuri în Liga Campionilor. În aceste condiţii, căpitanul lui Real Madrid va rata returul cu Ajax, programat să se joace marţi, 5 martie, de la ora 22:00. În plus, fundaşul de 32 de ani nu va fi pe teren nici la manşa tur a sferturilor de finală, în cazul în care madrilenii vor obţine calificarea. În caz contrar, Sergio Ramos îşi va ispăşi pedeapsa în prima etapă a fazei grupelor din sezonul viitor.

În minutul 90 al meciului Ajax – Real Madrid 1-2, Sergio Ramos a primit un cartonaş galben după o intervenţie banală la centrul terenului. Fundaşul de 32 de ani a făcut tot posibilul să fie “îngălbenit” la partida din Olanda, iar acest lucru i-a atras suspendarea.

Sergio Ramos, suspendat de UEFA în Liga Campionilor. Ce meciuri va rata
Sergio Ramos, suspendat de UEFA în Liga Campionilor. Ce meciuri va rata

Sergio Ramos şi-a recunoscut vinovăţia

La finalul meciului Ajax – Real Madrid 1-2, Sergio Ramos a recunoscut că vrut să primească cartonaşul galben pentru a nu fi suspendat în sferturile de finală. Cu toate acestea, căpitanul madrilenilor a susţinut că nu a vrut să-şi desconsidere adversarii.

“Nu o să vă mint, iar după ceea ce ați văzut, aș minți dacă v-aș spune că nu a fost ceva la care m-am gândit. Nu că mi-aș subestima adversarul, crezând că ‘dubla’ e jucată, dar în fotbal e vorba de a lua decizii complicate”, a declarat Sergio Ramos la finalul meciului Ajax – Real Madrid 1-2.

Tags: