Fotbal international

Sergio Ramos, ultimatum pentru Real Madrid. În ce condiții va semna prelungirea contractului

30.04.2021 | 10:37
Sergio Ramos ultimatum pentru Real Madrid In ce conditii va semna prelungirea contractului
ADVERTISEMENT

De luni întregi, Real Madrid duce „lupte seculare” în încercarea de a-l convinge pe Sergio Ramos să semneze prelungirea contractului scadent în vara acestui an. Telenovela se apropie, însă, de final, pentru că acesta a transmis un mesaj cât se poate de clar.

Dacă își doresc să facă parte și în sezonul viitor din lotul antrenat de Zinedine Zidane, oficialii clubului trebuie să accepte condițiile puse de starul spaniol. Și nu este vorba despre aspectul financiar.

ADVERTISEMENT

Pentru a-și betona apărarea în cazul în care tratativele vor eșua, Florentino Perez încearcă să forțeze, însă, transferul lui David Alaba. Fundașul de 28 de ani al campioanei Europei, Bayern Munchen, a fost ademenit cu un salariu stagional de 10 milioane, căruia i se adaugă și o primă de instalare de 20 de milioane.

Ce condiție pune Sergio Ramos pentru a semna prelungirea contractului cu Real Madrid

Concret, Sergio Ramos ar fi dispus să accepte chiar și o reducere a salariului cu 10 la sută, dacă i s-ar oferi un contract pe două sezoane, nu pe unul, cum intenționează madrilenii, punând în balanță și vârsta căpitanului (36 de ani).

ADVERTISEMENT

În plus, din cauza accidentării suferite la jumătatea lunii martie, acesta a ratat atât duelul  cu rivala FC Barcelona, cât și ultimele două partide din Liga Campionilor. Va putea evolua, însă, pe 5 mai, când este programat returul semifinalei cu Chelsea.

Florentino Perez părea resemnat: „Ne aflăm într-o situație foarte dificilă”

Chestionat pe marginea subiectului, Florentino Perez a lăsat de înțeles că Sergio Ramos, al cărui contract expiră în iulie 2021, ar putea părăsi gruparea de pe „Santiago Bernabeu”.

ADVERTISEMENT

Îl iubesc mult pe Ramos, dar ne aflăm într-o situație foarte dificilă. În Madrid, nimeni nu dă bani. Trebuie să fim realiști. Suntem cu toții într-o situație grea și Real Madrid de asemenea. Deocamdată vom vedea cum vom încheia acest sezon și apoi ne vom gândi la următorul.

Îl iubesc ca și cum ar fi fiul meu. Am făcut tot ce am putut pentru el, dar nu îl pot plăti mai mult. Situația este așa cum este și el știe acest lucru. Trebuie să terminăm sezonul.

ADVERTISEMENT

Discutăm cu jucătorii, mulți au fost de acord cu reducerea de zece la sută. Cei doi care au plecat, Jovic și Odegaard nu au dorit. În legătură cu Ramos, anul trecut a fost de acord, dar, anul acesta, este într-o situație diferită”, a declarat președintele madrilenilor.

ADVERTISEMENT
Tags: