Fotbal international

Cutremur pe Santiago Bernabeu! Căpitanul Sergio Ramos vrea să plece de la Real Madrid

24.05.2019 | 15:37
Cutremur pe Santiago Bernabeu Capitanul Sergio Ramos vrea sa plece de la Real Madrid

Cutremur pe Santiago Bernabeu! Căpitanul Sergio Ramos vrea să plece în această vară de la Real Madrid. Informația, preluată imediat și de ziarele de casă ale galacticilor, As și Marca, a fost lansată în cadrul de acum celebrei emisiuni TV El Chiringuito, acolo unde foarte multe dintre lucrurile prezentate s-au transformat mai apoi în realitate.

Sergio Ramos vrea să plece de la Real Madrid în această vară!

Sergio Ramos este unul dintre cei mai legați jucători de Santiago Bernabeu și de Real Madrid, dar, susține realizatorul programului El Chiringuito, și un personaj extrem de orgolios. Motivul pentru care căpitanul galacticilor ar abandona nava, deși acum a revenit Zinedine Zidane ca antrenor, ține de episodul care s-a consumat după eliminarea Realului de către Ajax, în optimile de finală ale Champions League, acel neverosimil 1-4 de la Madrid, la retur, după ce câștigase în Olanda cu 2-1.

Atunci, între Sergio Ramos și președintele clubului, Florentino Perez, a izbucnit un conflict, oficialul reproșându-i cu cuvinte destul de dure lui Ramos ingenuitatea de a lua intenționat cartonaș galben la Amsterdam, pentru a sta o etapă la retur și apoi a fi bun de joc în sferturi.

Sergio Ramos a avut un conflict puternic după eliminarea în fața lui Ajax cu președintele Florentino Perez
Sergio Ramos a avut un conflict puternic după eliminarea în fața lui Ajax cu președintele Florentino Perez

Florentino Perez i-a reproșat cartonașul galben luat intenționat la Amsterdam

Planul lui Ramos a fost însă dejucat din două puncte de vedere. Mai întâi că Real a fost eliminată la retur, chiar pe Bernabeu și apoi UEFA s-a sesizat de gestul premeditat al spaniolului și l-a suspendat pe două etape. Florentino Perez i-a reproșat faptul că făcând acel cartonaș galben deliberat a lipsit la retur și defensiva Realului a fost ca o frunză în vânt.

Sergio Ramos nu e omul care să uite atunci când este atacat. Dacă se întâmplă pe teren, caută momentul să plătească polița adversarului. În acest caz atacul fusese unul în afara terenului și prima replică a căpitanului a fost că poate a sosit moment să termine ciclul Real Madrid. Toată lumea a luat-o ca pe o vorbă aruncată la supărare, însă Ramos nu a uitat și acum vrea să facă exact ca Zinedine Zidane și Cristiano Ronaldo vara trecută.

Tags: