Fotbal international

Sergio Romero, portarul lui Manchester United, și-a făcut praf bolidul de 200.000 de euro. Galerie foto

20.01.2020 | 14:50
Sergio Romero portarul lui Manchester United sia facut praf bolidul de 200000 de euro Galerie foto
ADVERTISEMENT

Sergio Romero, portarul lui Manchester United a făcut un accident rutier și și-a distrus mașina în valoare de 200.000 de euro. Argentinianul se afla la volanul Lamborghini-ului său, unul dintre cele mai rapide mașini din lume.

Fotografiile cu mașina lui Sergio Romero le puteți vedea în GALERIA FOTO de mai sus.

Sergio Romero și-a făcut praf bolidul de 200.000 de euro

Sergio Romero se afla în drum către baza de antrenament a lui Manchester United, însă din cauza vitezei excesive, mașina sa a derapat și a intrat în parapet. Din fericire, portarul „diavolilor roșii” a scăpat teafăr și nevătămat, în timp ce bolidul său a fost avariat serios.

ADVERTISEMENT

Portarul argentinian câștigă 70.000 de euro pe săptămână, ceea ce înseamnă un salariu anual de 3.640.000 de euro pe an la Manchester Unite, fiind unul dintre cei mai slabi plătiți fotbaliști din echipa lui Ole Gunnar Solskjaer.

  • 32 de ani a împlinit Sergio Romero pe 22 februarie

Sergio Romero a jucat doar nouă meciuri pentru Manchester United în acest sezon

Sergio Romero este rezerva lui David De Gea la Manchester United, iar portarul argentinian a evoluat în doar nouă meciuri pentru „diavolii roșii„ în acest sezon, fără să bifeze nicio partidă în Premier League.

ADVERTISEMENT

Manchester United a pierdut în ultima etapă din Premier League, în deplasarea de pe „Anfield” cu Liverpool, 0-2. Golurile „cormoranilor” au fost marcate de Virgil van Dijk în minutul 14 și de Mohamed Salah, în minutul 90+3.

Golul egipteanului a venit din pasa lui Alisson, portarul lui Liverpool, iar imediat după reușita lui Salah, arbitrul a pus capăt meciului.

ADVERTISEMENT

În urma înfrângerii, trupa lui Ole Gunnar Solskjaer rămâne pe locul cinci în Premier League, la egalitate de puncte (34) cu Wolverhampton Wanderers.

  • 3.500.000 de euro este cota de piață a lui Sergio Romero, conform transfermarkt.com