Fotbal intern

Sergiu Buş, atac la FCSB?! Ce mesaj a postat atacantul. Foto

08.02.2021 | 12:45
Sergiu Bus atac la FCSB Ce mesaj a postat atacantul Foto
ADVERTISEMENT

Sergiu Buș a lansat un atac voalat la adresa fostei sale echipe, FCSB, printr-un mesaj postat pe Instagram, de pe contul personal. În tricoul “roș-albaștrilor”, atacantul a reușit să marcheze doar două goluri.

După 5 luni petrecute la FCSB, Sergiu Buș a părăsit formația antrenată de Toni Petrea și a plecat în Coreea de Sud, la Seongnam FC, transfer anunțat în exclusivitate de FANATIK la acea vreme.

ADVERTISEMENT

La momentul sosirii, Gigi Becali îl considera pe fostul jucător al lui Gaz Metan Mediaș drept varianta ideală pentru postul de titular la echipă în rolul de atacant central.

Sergiu Buş, atac la FCSB?! Ce mesaj a postat atacantul

Sergiu Buș a postat un mesaj haios pe pagina de Instagram alături de o fotografie din momentul prezentării oficiale de la FCSB: “Acel moment cand realizezi ca ai doar 45 de minute la dispoziție sa înscrii un hattrick! / Atunci a realizat că a încurcat-o!”, a scris Buș.

ADVERTISEMENT

Doar două goluri a marcat Sergiu Buș în perioada petrecută la FCSB. În sezonul precedent petrecut la Gaz Metan Mediaș, atacantul avusese o statistică bună pentru Liga 1, marcând 9 goluri în 24 de partide jucate.

De-a lungul carierei sale în Liga 1 a evoluat în 108 partide marcând 30 de goluri. Pentru actuala sa echipă, Seongnam FC, Sergiu Buș nu a apucat încă să debuteze deoarce campionatul K-League nu a pornit încă.

ADVERTISEMENT

Gigi Becali îl lăuda pe Sergiu Buș la momentul transferului

“Sergiu Buș e genul de atacant care mie îmi place, nu am mai avut până acum un asemenea jucător. Mobil, execuție, dă bine cu capul, viteză și forță. E un jucător care va intra bine în combinație cu Man și cu Florinel Coman.

Eu cred că o să fie o soluție pentru Mirel Rădoi la echipa națională, pentru că nu văd alt atacant la ora actuală. Cu Sergiu Buș am făcut direct pe trei ani contractul. Nu are 22 de ani să aibă emoții.

ADVERTISEMENT

L-am văzut statornic. L-am studiat și la declarații să văd dacă e statornic și dacă are pace în sufletul lui. Nu l-am văzut niciodată agitat, mânios”, declara Gigi Becali, în momentul transferului lui Sergiu Buș la FCSB.


  • (P) Cota BETANO pentru Dinamo – FCSB: 2,52 este cota pentru „Dinamo se califică”. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT