Fotbal international

Sergiu Buș, înger și demon pentru Levski Sofia! Gol și penalty ratat în Europa League. Video

17.07.2018 | 22:01
Sergiu Bus inger si demon pentru Levski Sofia Gol si penalty ratat in Europa League Video

Atacantul Sergiu Buș a fost înger și demon pentru echipa bulgară Levski Sofia în partida de pe teren propriu cu FC Vaduz din Liechtenstein, scor 2-2, din manșa secundă a primului tur preliminar din Europa League. Conform site-ului topsport.bg, jucătorul român a marcat un gol, dar a ratat un penalty care s-a dovedit decisiv.

Sergiu Buș a fost titular la Levski Sofia și a înscris golul de 1-1 în minutul 35, după ce ghanezul Mohamed Coulibaly deschisese scorul. Imediat după pauză, bulgarii au trecut în avantaj după reușita lui tunisianului Aimen Belaid, dar FC Vaduz a restabilit egalitatea prin Igor Tadic.

Sergiu Buș, înger și demon pentru Levski Sofia

În minutul 76, Sergiu Buș a obținut un penalty pentru Levski Sofia, dar după ce a fost înger a devebit și demon pentru bulgari. Tot atacantul român a executat lovitura de pedeapsă, dar portarul formației din Liechtenstein a reușit să respingă.

Atacantul Sergiu Buș a fost înger și demon pentru Levski Sofia. El a marcat un gol, a ratat un penalty, iar bulgarii au fost eliminați din Europa League
Atacantul Sergiu Buș a fost înger și demon pentru Levski Sofia. El a marcat un gol, a ratat un penalty, iar bulgarii au fost eliminați din Europa League

Sergiu Buș a fost înlocuit în minutul 83, iar Levski a marcat două minute mai târziu prin olandezul Jerson Cabral și meciul s-a încheiat 3-2 pentru bulgari. Un rezultat care nu a ajutat-o pe Levski Sofia să se califice, deoarece FC Vaduz a câștigat pe teren propriu cu 1-0 și a mers mai departe datorită numărului mai mare de goluri înscrise în deplasare.

Atacantul Sergiu Buș a calificat-o pe Levski Sofia în finala Cupei Bulgariei în sezonul precedent, reușind să marcheze un gol în meciul retur cu ȚSKA Sofia, din semnifinalele competiției. El  a fost eroul celor de la Levski Sofia și în meciul tur, atacantul de 25 de ani reuşind să marcheze o dublă în poarta marilor rivali, unde a jucat în sezonul 2014-15.