Fotbal intern

Sergiu Buş nu ştie din ce ţară vine adversarul FCSB din Europa League: “Shirak, din Albania!” :)

22.08.2020 | 23:34
Sergiu Bus nu stie din ce tara vine adversarul FCSB din Europa League Shirak din Albania
ADVERTISEMENT

FCSB a învins-o cu 3-0 pe Astra Giurgiu în prima etapă a noului sezon de Liga 1. Golurile bucureștenilor au fost marcate de Dennis Man, Florin Tănase și Olimpiu Moruțan (penalty), în minutele 33,36 și 90 + 1.

Sergiu Buș a evoluat doar 45 de minute în confruntarea cu giurgiuvenii. Noul fotbalist al FCSB-ului nu știe că echipa pe care o va întâlni formația sa în Europa League este din Armenia:

ADVERTISEMENT

”Nu contează că am jucat doar o repriză. 3-0 este un scor corect şi că au marcat colegii. Domnul antrenor ştie mai bine cu schimbările. Buziuc a intrat bine. Mi-am asumat atunci când am venit aici. Orice meci îl vom tratat ca cel de azi.

Buș nu știe din ce țară e viitorul adverasar al FCSB-ului

Cred că este mulţumit de rezultat (n.r. despre Gigi Becali). Îmi place cum a jucat echipa. Vom corecta la antrenamente greşelile care au mai apărut. Jucăm o singură manşă, ne vom concentra. Ştiu că Shirak a terminat pe locul 4 în Albania (n.r. formaţia joacă în prima ligă din Armenia)”

ADVERTISEMENT

Antrenorul FCSB-ului este mulțumit de prestația elevilor săi. El a vorbit și despre partida din Europa League contra echipei din Armenia:

”Am început cu dreptul, este o victorie importantă. Jocul m-a mulţumit în prima repriză. Vrem să jucăm din în ce mai bine. Fizic am stat bine.

ADVERTISEMENT

FCSB este lider în Liga 1

 Nu vreau să fac o analiză la cald, dar sper ca în continuare să ne ajute noile achiziţii. Pauza este un prilej bun ca să schimbăm câte ceva.

Trebuie să ne recuperăm pentru meciul cu Shirak. Se joacă într-o singură manşă şi trebuie să fim atenţi. În actualele condiţii avem nevoie de un lot numeros. Se poate şi mai bine, rămâne de văzut”.

ADVERTISEMENT

În urma acestui rezultat, FCSB ocupă primul loc al clasamentului, cu 3 puncte.În etapa următoare echipa lui Gigi Becali o va întâlni pe teren propriu pe Viitorul Constanța.


  • (P) Cota BETANO pentru FCSB – FC Shirak: 1,45 este cota pentru “peste 2,5 goluri marcate”. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT
Tags: