Fotbal intern

Sergiu Buș nu va mai juca în acest an! Atacantul s-a accidentat la antrenament

05.12.2020 | 22:07
Sergiu Bus nu va mai juca in acest an Atacantul sa accidentat la antrenament
ADVERTISEMENT

Atacantul echipei FCSB, Sergiu Buș, s-a accidednt destul de grav în timpul unui antrenament și nu va mai juca în acest an.

Jucătorul transferat în vară de la Gaz Metan Mediaș a avut parte de o primă parte de sezon modestă, el nereușind să se impună ca titular în formația lui Toni Petrea.

ADVERTISEMENT

Sergiu Buș nu reușește să revină la  forma care i-a adus transferul la FCSB, după ce a pierdut o parte din pregătire și  a fost infectat cu coronavirus.

Accidentat la antrenament, Sergiu Buș nu va mai juca în 2020

După ce că are parte de o primă parte de sezon mai mult decât modestă, pentru Sergiu Buș a venit acum o accidentare în timpul unui antrenament și nu va mai putea evolua nîn 2020.

ADVERTISEMENT

”Sergiu Buș a suferit acum trei zile o accidentare nefericită la antrenament. Are entorsă la gleznă și cred că sezonul ăsta de iarnă e compromis pentru el”, a declarat antrenorul Toni Petrea înaintea meciului cu UTA Arad.

În schimb, tehnicianul FCSB-ului este încântat de revenirile rapide ale lui Dennis Man și Florin Tănase: ”Tănase şi Man revin după accidentări, iar programul de recuperare a decurs foarte bine”.

ADVERTISEMENT

În ceea ce-l privește pe Florinel Coman, aflat pe banca de rezerve pentru prima dată după accidentarea din partida cu Backa Topola, Petrea a spus: ”Vom vedea dacă va intra Florinel Coman, pentru că a lipsit destul mult. Fizic nu este încă pregătit, vom vedea în funcţie de cum va decurge meciul”.

În încheiere, tehnicianul ”roș-albaștrilor” și-a explicat alegerile surprinzătoare din primul ”11” de la întâlnirea cu UTA Arad: ”Jucăm acasă, suntem pe primul loc şi trebuie să arătăm asta pe teren. Simion a mai jucat. Octavian Popescu a intrat bine la meciul cu Mediaş şi am considerat că merită o şansă să intre ca titular”.

ADVERTISEMENT

Partida FCSB – UTA Arad, din etapa a 12-a a Ligii 1, se dispută pe Arena Națională. Bucureştenii au o serie excelentă, de cinci succese consecutive, care a creat foarte mult optimism şi încredere în vestiar


  • (P) Cota BETANO pentru CFR Cluj – FCSB: 1,61 este cota pentru „sub 2,5 goluri”. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT