Fotbal international

Sergiu Buș o califică pe Levski Sofia în finala Cupei Bulgariei! Gol decisiv în derby-ul cu ȚSKA. Video

Autor: Traian Terzian | 25.04.2018 | 21:06
Sergiu Buș o califică pe Levski Sofia în finala Cupei Bulgariei! Gol decisiv în derby-ul cu ȚSKA. Video
Sergiu Buș bucurându-se după ce a marcat golul care a calificat-o pe Levski Sofia în finala Cupei Bulgariei

Atacantul Sergiu Buș a calificat-o pe Levski Sofia în finala Cupei Bulgariei, reușind să marcheze un gol în meciul retur cu ȚSKA Sofia, din semnifinalele competiției, după ce înscrisese și în prima manșă.

Fotbalistul român a fost folosit titular de antrenorul italian Delio Rossi și a marcat un gol decisiv. Levski Sofia a deschis scorul prin spaniolul Jordi Gomez, în minutul 6, dar la mijlocul reprizei a rămas în inferioritate numerică după eliminarea senegalezului Khaly Iyane Thiam.

Sergiu Buș a fost eroul lui Levski și la meciul tur din semifinalele Cupei Bulgariei

Imediat după începerea reprizei secunde, ȚSKA Sopfia a reușit egalarea prin columbianul Jean Blanco. Calificarea echipei Levski Sofia în finala Cupei Bulgariei a fost adusă de Sergiu Buș, în minutul 64, cu un gol după o pasă în adâncime. Atacantul român a fost schimbat la 10 minute după ce a marcat.

Rezultatul final a fost 2-2, ȚSKA Sofia reușind egalarea în minutul 82 prin olandezul Roland Alberg. Sergiu Buş a fost eroul celor de la Levski Sofia și în meciul tur, atacantul de 25 de ani reuşind să marcheze o dublă în poarta marilor rivali, unde a jucat în sezonul 2014-15.

În finala Cupei Bulgariei, care este programată la 9 mai, Levski Sofia va întâlni echipa Slavia Sofia, care a eliminat în semifinale formația Botev Plovdiv.

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 841. 32 pagini + CD. Doar 10lei!