Fotbal intern

Sergiu Buș, reacție după ce s-a vindecat de coronavirus: ”Va face parte din viața noastră de zi cu zi”

26.09.2020 | 17:38
Sergiu Bus reactie dupa ce sa vindecat de coronavirus Va face parte din viata noastra de zi cu zi
ADVERTISEMENT

Atacantul formației FCSB, Sergiu Buș, a oferit prima reacție după ce s-a vindecat de coronavirusul care l-a ținut zile bune departe de echipă.

”Roș-albaștrii” au fost loviți de virusul Sars-CoV-2 și le-au lipsit nu mai puțin de 15 jucători la partida cu Slovan Liberec din Europa League.

ADVERTISEMENT

FANATIK a anunțat în exclusivitate că c inci jucători de bază au scăpat de Covid-19 şi se vor putea întoarce în echipă. Jucătorii vindecați sunt Florin Tănase, Ovidiu Popescu, Andrei Miron, Darius Olaru şi Sergiu Buş.

Vindecat de coronavirus, Sergiu Buș a reacționat

La scurt timp după ce FANATIK a scris despre cei cinci jucători de la FCSB videcați de coronavirus, atacantul Sergiu Buș a oferit prima reacție printr-o postare făcută pe rețelele de socializare.

ADVERTISEMENT

”După 9 zile grele am învins acest virus. Din păcate va face parte din viața noastră de zi cu zi și trebuie să înțelegem că dacă ne protejăm pe noi înșine, îi protejăm și pe cei din jur! Fuck Covid”, a scris atacantul de 27 de ani pe contul de Instagram.

bus

Toţi cei cinci jucători sunt din ”primul lot” depistat pozitiv înainte de confruntarea cu Backa Topola din turul doi preliminar din Europa League. De altfel, Andrei Miron a fost primul jucător care a ieşit pozitiv la test, alături de oamenii din staff-ul tehnic condus de Toni Petrea şi Tommy Neubert.

ADVERTISEMENT

De remarcat faptul că Florin Tănase a mai avut un test negativ înaintea meciului cu Slovan Liberec, însă la testarea din dimineaţa meciului a primit un nou test pozitiv şi nu a putut să revină pe teren.

În acest moment, FCSB mai are 10 jucători infectați cu coronavirus: portarul Andrei Vlad, fundașii Marius Briceag, Vali Crețu, Iulian Cristea, mijlocașii Ionuț Vînă, Andrei Pandele, Olimpiu Moruțan, Florinel Coman, Dennis Man și atacantul Alexandru Buziuc.

ADVERTISEMENT

Pentru FCSB urmează meciul de duminică împotriva celor de la Poli Iaşi. Confruntarea este programată de la ora 21:45, însă fotbaliştii care şi-au revenit nu au făcut pregătire în ultimele două săptămâni şi este foarte probabil să sufere din punct de vedere fizic.


  • (P) Cota BETANO pentru Poli Iași – FCSB: 2,80 este cota pentru „2 solist și sub 4,5 goluri”. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT