Fotbal intern

Buş a făcut spectacol în Bulgaria. Ce a realizat pentru Levski Sofia!

Fotbaliştii români încep uşor dar sigur să îşi facă simţită prezenţa în campionatul Bulgariei. Pe lângă Moţi şi Keşeru, cei care fac istorie la Ludogoreţ, acum Sergiu Buş şi Neluţ...
30.07.2017 | 23:54
Bus a facut spectacol in Bulgaria Ce a realizat pentru Levski Sofia
ADVERTISEMENT

Fotbaliştii români încep uşor dar sigur să îşi facă simţită prezenţa în campionatul Bulgariei. Pe lângă Moţi şi Keşeru, cei care fac istorie la Ludogoreţ, acum Sergiu Buş şi Neluţ Roşu au început să îşi arate şi ei valoarea la echipa lor.

Atacantul Sergiu Buş a marcat un gol în partida pe care formaţia sa Levski Sofia a câştigat-o, duminică, pe teren propriu, cu scorul de 2-0 în faţa formaţiei Vitoşa Bistriţa, în etapa a treia a campionatului bulgar. Buş, care a jucat până în minutul 72, a marcat ultimul gol al întâlnirii în minutul 57.

ADVERTISEMENT

Sergiu Bus şi Neluţ Rosu au facut spectacol!

La rândul său, mijlocaşul Neluţ Roşu a jucat tot meciul la Levski Sofia şi a avut şi el trei ocazii de gol, dar din păcate nua  reuşit să fructifice nici una dintre ele. Primul gol al învingătorilor a fost înscris de Vutov, în minutul 2. În urma acestei victorii, Levski Sofia a urcat pe locul cinci în clasament, cu patru puncte şi un meci mai puţin disputat.

Mijlocaşul în vârstă de 23 de ani a fost transferat de Viitorul în iarnă şi a contribuit la câştigarea primului titlu din istoria echipei condusă de Gică Hagi. Roşu a jucat 14 meciuri pentru Viitorul în partea a doua a sezonului trecut. Neluţ Roşu a fost format de CFR Cluj şi a jucat pentru Luceafărul Oradea, Concordia, Botoşani şi CFR Cluj înainte de a ajunge la Viitorul.

ADVERTISEMENT

În campionatul Bulgariei s-au mai transferat în această vară alţi doi jucători din campionatul României. Este vorba de foştii titulari ai celor de la Pandurii Tg. Jiu, Dragoş Firţulescu şi Sergiu Negruţ, care au plecat de la formaţia care a retrogradat din Liga 1 şi au fost achiziţionaţi de formaţia de primă ligă din ţara vecină Beroe Stara Zagora.