Sport

CFR Cluj, lovitură pe piaţa transferurilor! Sergiu Buș a semnat cu ardelenii. Foto

CFR Cluj dă o primă lovitură pe piaţa transferurilor în iarnă. Sergiu Buş, fostul atacant al celor de la FCSB, a semnat un contract pe doi ani și jumătate cu echipa lui Dan Petrescu.
13.12.2021 | 17:50
CFR Cluj lovitura pe piata transferurilor Sergiu Bus a semnat cu ardelenii Foto
Sergiu Buș este un produs al academiei lui CFR Cluj, unde a jucat între 2009 și 2013. Sursă foto: digisport.ro
ADVERTISEMENT
13-12-2021
15:50

Primele imagini cu Sergiu Buș în tricoul lui CFR Cluj

Sergiu Buș este noul atacant al lui Dan Petrescu, iar Digi Sport a publicat primele imagini cu jucătorul născut la Cluj și crescut în Gruia.

Însoțit de impresarul său, Bogdan Apostu, Buș s-a întâlnit cu președintele Cristi Balaj și cu directorul sportiv Bogdan Mara și a semnat un contract pe doi ani și jumătate.

Sergiu Buș și Bogdan Apostu, alături de Cristi Balaj și Bogdan Mara
Sergiu Buș și Bogdan Apostu, alături de Cristi Balaj și Bogdan Mara. Sursă foto Digi Sport.

Atacantul de 29 de ani va avea un salariu lunar de 15.000 de euro și a primit o primă de instalare de 50.000 de euro conform sursei citate.

CFR Cluj începe în forţă perioada de transferuri din iarnă. Sergiu Buş, fostul atacant al celor de la FCSB, este aproape să semneze cu echipa lui Dan Petrescu.

CFR Cluj, lovitură pe piaţa transferurilor! Sergiu Buş “s-a scăpat” în direct: “Verbal totul e ok, sunt mulţumit”

Liber de contract după despărţirea de echipa sud-coreeană Seongnam, atacantul în vârstă de 29 de ani a declarat în direct la tv că este foarte aproape de un transfer la echipa campioană:

ADVERTISEMENT

“Sunt foarte aproape de CFR Cluj, încă nu am semnat, dar îmi doresc şi sper să semnez mâine sau în câteva zile. Să ajut echipa să fie campioană.

În mare parte ne-am înţeles, verbal totul e ok, sunt mulţumit, aşa că ţine doar de mine să fiu sănătos. O să fac vizita medicală.

ADVERTISEMENT

“M-a luat gura pe dinainte, dar sunt aproape de CFR Cluj”

M-a luat gura pe dinainte, dar sunt aproape de CFR Cluj. Doar un cutremur ar face să nu semnez. E concurenţă la CFR, dar e bine. Voi face tot posibilul să ajut echipa.

Cu CFR discut de o lună-două, dar nu m-a căutat doar acum, m-a căutat şi înainte să semnez cu FCSB. Îmi doresc să mă întorc acasă, pentru că la CFR m-am format”, a spus Sergiu Buș, pentru Look Sport.

ADVERTISEMENT

Ultima echipă din Liga 1 la care a evoluat Sergiu Buş a fost FCSB!

Sergiu Buş a fost transferat în vara anului trecut de FCSB de la Gaz Metan Mediaş. Atacantul a stat doar şase luni la echipa antrenată de Toni Petrea, fiind transferat în Coreea de Sud în ianuarie 2021, pentru 300.000 de euro.

Sergoi Buş, prezentat la Palat de Gigi Becali. Alături a fost şi impresarul Bogdan Apostu
Sergoi Buş, prezentat la Palat de Gigi Becali. Alături a fost şi impresarul Bogdan Apostu. Sursa: sportpictures.eu

Atacantul este născut în Cluj Napoca şi a fost crescut la echipele de tineret ale celor de la CFR Cluj. El a evoluat la echipa mare între 2009 şi 2014, având în palmares un titlu de campion, obţinut în 2010.

ADVERTISEMENT

Vine Sergiu Buş, pleacă Denis Alibec?!

În perioada în care a fost legitimat la CFR Cluj, Sergiu Buş a fost împrumutat la mai multe echipe, printre care Unirea Alba Iulia, ASA Târgu Mureş, Gaz Metan Mediaş şi Corona Braşov.

Pentru campioana României, Sergiu Buş a evoluat în 23 de meciuri şi a marcat de trei ori. El a mai fost dorit de CFR Cluj şi vara trecută, însă atunci a ales să evolueze la FCSB.

Venirea lui Sergiu Buş ar putea fi sinonimă cu plecarea lui Denis Alibec. FANATIK a anunţat despărţirea iminentă a lui Alibec de cei de la CFR Cluj în această iarnă, ambele părţi fiind de acord să încheie conturile.

  • 29 de ani are Sergiu Buş
  • 600.000 de euro este cota de piaţă a fotbalistului
ADVERTISEMENT