Fotbal intern

Sergiu Buş, transfer în Coreea de Sud! Cât încasează Gigi Becali. FCSB confirmă Fanatik. Update exclusiv

21.01.2021 | 13:33
Sergiu Bus transfer in Coreea de Sud Cat incaseaza Gigi Becali FCSB confirma Fanatik Update exclusiv
Sergiu Buş, transfer în Coreea de Sud! Sursă foto: sportpictures.eu
ADVERTISEMENT

Sergiu Buş pleacă de la FCSB după un tur petrecut la formaţia de pe primul loc din Liga 1. FANATIK a aflat că atacantul adus de la Gaz Metan Mediaş se va transfera în Coreea de Sud.

UPDATE, 21 ianuarie, ora 13:34 / Aşa cum FANATIK a anunţat în exclusivitate, Sergiu Buş s-a transferat în Coreea de Sud. FCSB a anunţat mutarea pe contul oficial de Facebook al clubului.

ADVERTISEMENT

“Sergiu Buș, transferat la Seongnam FC! FCSB anunță că a ajuns la un acord cu Seongnam FC pentru transferul lui Sergiu Buș. Atacantul în vârstă de 28 ani, care a evoluat în 11 partide și a înscris 2 goluri pentru FCSB în acest sezon, și-a luat rămas bun de la colegii săi și se va deplasa spre Coreea de Sud, pentru a semna contractul cu noua sa echipă. FCSB îi mulțumește pentru contribuția avută în acest sezon și îi urează mult succes în continuare!”, au anunţat oficialii FCSB.


ŞTIRE INIŢIALĂ – 21 ianuarie, ora 10:45

FANATIK a anunţat în exclusivitate că Gigi Becali i-a setat preţul de plecare de la FCSB, iar Gaz Metan Mediaş era interesată de împrumutul jucătorului. Patronul liderului din Liga 1 susţinea că-l va lăsa la fosta echipă doar dacă în schimbul acestuia va veni Dumitru Cardoso, însă acesta s-a transferat în Coreea de Sud, aşa cum FANATIK a anunţat în exclusivitate.

ADVERTISEMENT

Din informaţiile FANATIK, Sergiu Buş se va transfera în Coreea de Sud, după ce fotbalistul nu mai este pe placul lui Gigi Becali. Accidentat în luna decembrie, atacantul de 28 de ani ar urma să revină pe teren în februarie.

Câţi bani ia FCSB pentru transferul lui Sergiu Buş în Coreea de Sud

FANATIK a aflat că FCSB va încasa 300.000 de euro pentru transferul lui Sergiu Buş în Coreea de Sud. În urmă cu zece zile, Gigi Becali declara că este dispus să renunţe la atacantul de 28 de ani dacă primeşte în schimb 500.000 de euro.

ADVERTISEMENT

“Eu nu îl țin cu forța pe Sergiu Buș. Dacă vrea să plece, să-mi vină cu ofertă. Uite, 500.000 de euro este prețul pentru care-i dau drumul lui Buș, indiferent de unde vine oferta. Vine cu banii ăștia, pleacă, nu vine, continuă la FCSB”, a declarat Gigi Becali pentru FANATIK.

Sergiu Buş a fost transferat de FCSB în iulie 2020, iar fotbalistul a primit 120.000 de euro la semnătură şi un salariu de 15.000 de euro pe lună. Chiar dacă Gigi Becali îşi punea mari speranţe în jucător, acesta a marcat două goluri în 11 meciuri.

ADVERTISEMENT

Gigi Becali îl lăuda pe Sergiu Buş la prezentarea oficială

Atunci când a fost prezentat oficial la FCSB, Gigi Becali a avut cuvinte de laudă la adresa lui Sergiu Buş şi spunea că fotbalistul ar putea să fie o variantă de luat în calcul pentru echipa naţională. Atacantul de 28 de ani semnase un contract pe trei ani cu formaţia “roş-albastră”.

“Sergiu Buș e genul de atacant care mie îmi place, nu am mai avut până acum un asemenea jucător. Mobil, execuție, dă bine cu capul, viteză și forță. E un jucător care va intra bine în combinație cu Man și cu Florinel Coman. Eu cred că o să fie o soluție pentru Mirel Rădoi la echipa națională, pentru că nu văd alt atacant la ora actuală.

Cu Sergiu Buș am făcut direct pe trei ani contractul. Nu are 22 de ani să aibă emoții. L-am văzut statornic. L-am studiat și la declarații să văd dacă e statornic și dacă are pace în sufletul lui. Nu l-am văzut niciodată agitat, mânios”, spunea Gigi Becali.

  • 800.000 de euro este cota de piaţă a lui Sergiu Buş
  • 2 goluri în 567 de minute are Sergiu Buş la FCSB

  • (P) Cota BETANO pentru FCSB – FC Voluntari: 1,25 este cota pentru „1 solist”. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT