Fotbal intern

Sergiu Hanca a cerut rezilierea contractului cu Dinamo! Alexandru David: ”Vom avea o ședință cu el”

20.12.2018 | 23:28
Sergiu Hanca a cerut rezilierea contractului cu Dinamo Alexandru David Vom avea o sedinta cu el

Mijlocașul Sergiu Hanca a cerut rezilierea contractului cu Dinamo București, după ce soția sa a fost agresată fizic de suporterii ”câinilor” în tribune la meciul cu Astra. Președintele Alexandru David a confirmat incidentul de la Giurgiu și a precizat că vineri va exista o ședință cu fotbalistul.

”Nu pot să vă spun decât ce știu de la jucători. Am auzit că a fost agresată fizic, am vorbit cu el foarte puțin la telefon. E multă tensiune, multă încordare și bineînțeles că Sergiu a cedat și e un moment delicat. Așteptăm să treacă seara asta, să ne liniștim puțin și vom vedea ce e de făcut. Ne vom vedea cu Sergiu mâine dimineață”, a declarat Alexandru David la Digi Sport.

Sergiu Hanca a cerut rezilierea contractului cu Dinamo: ”Să nu luăm decizii la cald”

”Dacă lucrurile sunt așa cum mi le-a spus el, este foarte grav. Un astfel de comportament este incalificabil. Oamenii care au făcut asta sunt de neiertat și nu pot fi numiți suporteri ai lui Dinamo. Acum vreau să ne liniștim, să nu luăm decizii la cald și să punem lucrurile la punct”, a declarat Alexandru David referitor la faptul că Sergiu Hanca a cerut rezilierea contractului cu Hanca.

”Dacă există o agresiune fizică prima care trebuie să facă ceva este soția lui Sergiu. Așa ceva e intolerabil. E greu să vă spun ce vom face mâine punct cu punct. Îi înțeleg supărarea. Tema discuției de mâine era să vorbim de viitor. Din ce am vorbit cu Mircea Rednic în ultima perioadă își dorea să-i prelungim contractul lui Sergiu”, a explicat președintele clubului Dinamo București.

FANATIK a scris că soția lui Sergiu Hanca a fost agresată fizic de suporterii dinamoviști la întâlnirea de la Giurgiu. La golul marcat de soțul său, Andreea s-a bucurat excesiv și le-a făcut gesturi obscene fanilor care l-au înjurat pe Hanca pe durata partidei. Astra a învins Dinamo cu scorul de 4-1 în etapa cu numărul 21 a Ligii 1 Betano.