Fotbal intern

Sergiu Hanca a petrecut Revelionul în Mexic! Mai revine la Dinamo?

01.01.2019 | 18:05
Sergiu Hanca a petrecut Revelionul in Mexic Mai revine la Dinamo

Mijlocașul dinamovist Sergiu Hanca a petrecut Revelionul în Mexic alături de soția sa Andreea. Fotbalistul a decis să părăsească țara pentru începerea Anului Nou, mai ales că el și partenera sa de viață au trecut printr-un moment dificil la ultimul meci jucat de Dinamo în 2018.

În timpul jocului Astra Giurgiu – Dinamo București 4-1, soția lui Sergiu Hanca a fost agresată verbal în tribune de câțiva fani dinamoviști pentru că s-ar fi bucurat la golul marcat de soțul său. Imediat după joc, fotbalistul în vârstă de 26 de ani i-a sunat pe șefii ”câinilor” și a cerut rezilierea contractului: „Pot să-mi dea 50.000 de euro pe lună, că eu nu mai rămân la Dinamo. Pentru mine, Dinamo a murit în seara asta”.

Sergiu Hanca, Revelion de vis în Mexic

După ce au petrecut Sărbătorile de Crăciun acasă, Sergiu și Andreea Hanca au decis ca de Revelion să plece la Cancun în Mexic. Cei doi au postat mai multe fotografii pe rețele de socializare și par că au trecut peste nefericitul eveniment de la Giurgiu.

Sergiu Hanca și soția sa Andreea pe plajă în Mexic
Sergiu Hanca și soția sa Andreea pe plajă în Mexic

FANATIK a aflat că după incidentul petrecut la meciul cu Astra, Sergiu Hanca a avut o întâlnire cu conducătorii clubului Dinamo București și a fost informat că poate să plece la orice formație care oferă  100.000 de euro. Suma este una importantă, mai ales că fotbalistul devine liber de contract la finalul actualului sezon.

În ultimele zile s-a scris că Sergiu Hanca are mai multe oferte de transfer, cele mai tentante venind de la Hapoel Haifa, formație unde este legitimat și Gabriel Tamaș, și de la Anorthosis Famagusta. În cursa pentru aducerea mijlocașului dinamovist s-a înscris și un club din Liga 1 Betano, Poli Iași. Antrenorul Flavius Stoican a afirmat că și-ar dori să-l poată aducă în Copou pe fotbalist.