Fotbal intern

Sergiu Hanca abia așteaptă revanșa cu Islanda: ”E un moment prielnic”

03.01.2021 | 23:40
Sergiu Hanca abia asteapta revansa cu Islanda E un moment prielnic
ADVERTISEMENT

Jucătorul echipei naționale a României, Sergiu Hanca, abia așteaptă revanșa cu Islanda, cele două formații urmând a se întâlni în preliminariile CM 2022.

Reprezentativa noastră a ratat calificarea la turneul final al Euro 2020, după ce a pierdut în Islanda, scor 1-2, în semifinalele barajului.

ADVERTISEMENT

Cele două formații vor fi din nou adversare în Grupa J a preliminariilor pentru campionatul Mondial din Qatar și, cel mai probabil, se vor lupta pentru poziția secundă, deoarece e greu de crezut că Germania poate fi scoasă de pe primul loc.

Revanșa cu Islanda, așteptată cu nerăbdare de Sergiu Hanca

”E o grupă frumoasă, pentru că era clar că era o echipă din prima grupă valorică foarte puternică. Aceasta este Germania şi mă bucur, fiindcă am picat cu Islanda, pentru că putem să ne revanşăm pentru eşecul pe care l-am avut în semifinalele play-off-ului pentru Euro”, a declarat Segiu Hanca despre revanșa în fața Islandei.

ADVERTISEMENT

”Putem să ne revanşăm faţă de toţi cei care au crezut în noi, faţă de ţară, de suporteri, de familie, de toată lumea şi cred că e un moment prielnic pentru a face asta şi mă bucur. Dar şi Macedonia de Nord este în grupă cu noi, au şi ei o echipă bună, s-au calificat la Euro, dacă nu mă înşel. Va fi o grupă interesantă. Va fi o grupă mişto”, a spus fotbalistul la Telekom Sport.

”Cu siguranţă Germania este o forţă în momentul de faţă, toată lumea ştie ce echipă au nemţii şi s-a văzut Bayern Munchen ce a făcut. Au foarte mulţi jucători acolo, dar sunt două meciuri, tur-retur. Trebuie să fim încrezători, trebuie să avem o mentalitate foarte bună şi o atitudine ieşită din comun şi avem şi noi şansa noastră”, a mai afirmat Hanca.

ADVERTISEMENT

”Cred că ar fi cel mai bine în primul meci, indiferent pe cine întâlnim, să câştigăm, să începem bine campania, dar mi-aş dori o echipă mai slab cotată, Liechtenstein sau Armenia, pentru că avem nevoie de un start bun. Să începem cu dreptul şi să avem moral pentru celelate meciuri din grupă.

Cred că obiectivul nostru trebuie să fie calificarea la Mondial, nimic altceva. Fotbalul din ziua de azi este foarte imprevizibil. Eu cred în valoarea jucătorului român, trebuie să avem o mentalitate şi o atitudine ieşite din comun.

ADVERTISEMENT

Plus că în această perioadă, cu acest Covid-19, nimic nu este sigur. Aşa că să fim sută la sută la meciurile pe care le vom disputa, să avem toţi acelaşi obiectiv şi anume calificarea la Campionatul Mondial”, a încheiat Sergiu Hanca.

ADVERTISEMENT