Fotbal intern

Ce au decis Dinamo și Sergiu Hanca. Jucătorul are deja oferta de transfer pe masă!

21.12.2018 | 15:17
Ce au decis Dinamo si Sergiu Hanca Jucatorul are deja oferta de transfer pe masa

Sergiu Hanca, 26 de ani, nu mai vrea să rămână la Dinamo! Este o decizie pe care a luat-o după incidentele de la meciul cu Astra, când soția sa Andreea a fost agresată de către fanii lui Dinamo de la tribuna I a stadionului din Giurgiu, unde se afla și ea.

A doua zi după meci, Sergiu Hanca s-a întâlnit la sediul de la Rin al clubului cu Alexandru David și Bogdan Bălănescu și au discutat despre hotărârea jucătorului. Acesta și-a menținut decizia de a pleca de la formația de suflet, dar nu s-a ajuns la niciun acord privind rezilierea. Hanca are în acest moment o ofertă clară de transfer, dar pe care nu a dezvăluit-o șefilor lui Dinamo.

Sergiu Hanca a primit hârtie să plece de la Dinamo. E dorit de Hapoel Haifa, echipa unde joacă Gabi Tamaș

FANATIK a aflat că Sergiu Hanca are mari șanse să ajungă la Hapoel Haifa, formație din prima divizie israeliană unde joacă veteranul Gabi Tamaș, acum în vârstă de 35 de ani, din vara lui 2017. Mutarea s-ar putea face la începutul lunii ianuarie, fundașul intrând în ultimele 6 luni de contract cu Dinamo.

După discuțiile cu Alexandru David și Bălănescu, Hanca a primit o hârtie cu suma pentru care se poate transfera. Din informațiile FANATIK, este vorba despre 100.000 de euro, dar fotbalistul a mai avut parte de o veste bună din partea șefilor săi. „Negociabil!”, i s-a transmis, semn că Dinamo este de acord cu plecarea jucătorului.

A ratat recent un transfer în Belgia din cauza agentului

Există informații care vorbesc despre faptul că Hanca este cel care forțează această plecare de la Dinamo, iar incidentul cu Andreea și fanii i-a venit ca un pretext excelent. Sergiu a transmis mai multe semnale în această toamnă că ar vrea să plece, motivul fiind și o ofertă din prima ligă belgiană care venise pe numele său.

Sergiu Hanca are oferta de transfer de la Hapoel Haifa. Cât vrea Dinamo
Sergiu Hanca a plecat de la flash-interviurile meciului cu Astra când a auzit că soția sa Andreea a fost atacată de fanii lui Dinamo

Din păcate pentru el, agentul nu s-a înțeles la bani cu belgienii și transferul a căzut, lucru care nu i-a căzut deloc bine lui Hanca. Acesta a devenit foarte irascibil și le-a transmis prietenilor că speră să plece cât mai repede. Chiar în această iarnă! A venit „scurtcircuitul” de la Giurgiu, urmat de poziția lui Hanca prin care a anunțat că „Dinamo a murit pentru mine”, iar acum întâlnirea cu șefii pentru discutarea termenilor despărțirii. Următorul pas este, probabil, transferul la Hapoel Haifa, unde l-ar aștepta un salariu de 20.000 de euro lunar. Ceea ce este extrem de important din punct de vedere financiar pentru familia sa.

  • 4.000 de euro pe lună câștigă Sergiu Hanca la Dinamo în acest moment, contract până în 30 iunie 2019
  • 7 ianuarie 2016 este data la care Hanca a semnat cu Dinamo, venind de la Târgu Mureș liber de contract
  • 2.000.000 de euro este cea mai mare cotă pe care a avut-o Sergiu Hanca, în vara lui 2017. Acum valorează 1,25 milioane de euro