Fotbal international

Sergiu Hanca, debut cu gol în Polonia. A fost decisiv în victoria Cracoviei. Video

09.02.2019 | 21:52
Sergiu Hanca debut cu gol in Polonia A fost decisiv in victoria Cracoviei Video

Sergiu Hanca a jucat în primul său meci oficial în prima ligă din Polonia. Fostul fotbalist al lui Dinamo a fost titular la MKS Cracovia în partida cu Piast, din etapa a 21-a din Ekstraklasa.

Cracovia a avut parte de o partidă dificilă pe teren propriu cu Piast. Oaspeții au deschis scorul, în minutul 22, prin Felix. Cu toate acestea, echipa lui Hanca a egalat în minutul 38, prin Airam. Golul lui Hanca a picat la începutul reprizei secunde. În minutul 50, fostul căpitan dinamovist a prins un șut foarte bun de la marginea careului prin care l-a lăsat fără replică pe portarul advers. În minutul 74, Hanca a fost schimbat cu Cecaric. Celălalt fotbalist român al Cracoviei, fundașul dreapta Cornel Rîpă, a fost titular și integralist la echipa poloneză.

Sergiu Hanca a debutat cu gol la MKS Cracovia

După această victorie, trupa lui Sergiu Hanca și a lui Cornel Rîpă ajunge pe locul 8 în prima ligă din Polonia. MKS Cracovia a adunat 30 de puncte în 21 de etape. Etapa viitoare echipa românilor va avea meci greu în deplasare împotriva celor de la Legia Varșovia.

Hanca a plecat în această iarnă de la Dinamo. Fostul internațional român nu s-a transferat în cei mai buni termien de la echipa din Ștefan cel Mare. La ultimul meci din 2018, pierdut de Dinamo, scor 1-4, în compania celor de la Astra Giurgiu, nevasta lui Hanca, Andreea, s-a certat cu suporterii dinamoviști. Nevasta lui Hanca s-a bucurat la golul soțului său, chiar dacă tabela de marcaj arăta 0-4 în momentul în care Sergiu a înscris. Astfel, Sergiu Hanca a decis să se despartă de clubul pentru care a jucat timp de trei ani.