Fotbal intern

Sergiu Hanca, după ratarea play-off-ului: “Trebuie să punem capul în pământ”

Fostul căpitan al lui Dinamo, Sergiu Hanca, a comentat faptul că roş-albii au pierdut meciul cu Astra şi play-off-ul Ligii 1.
24.02.2018 | 23:23
Sergiu Hanca, după ratarea play-off-ului:
ADVERTISEMENT

Dinamovistul susţine că echipa sa nu a pierdut play-off-ul în ultima etapă a Ligii 1: “Incostanţa noastră este de vină pentru faptul că nu am intrat în play-off. Nu mai contează că anul trecut ne-am bătut la titlu. Trebuie să punem capul în pământ şi să prindem locul 7 să nu ne facem de râs şi mai rău.”

Sergiu Hanca a lăudat prestaţia adversarului din ultima etapă a sezonului regulat:“Cred că au avut o atitudine foarte sănătoasă cei de la Astra şi îi felicit pentru prestaţia de astăzi.”

ADVERTISEMENT

Hanca le mulţumeşte suporterilor

Aproape o mie de suporteri ai lui Dinamo au fost prezenţi pe arena din Giurgiu din ultima etapă, iar Hanca s-a arătat încântat de prezenţa lor: “Le mulţumesc frumos celor care ne-au susţinut, indiferent de vreme şi mi-aş dori să fie alături de noi indiferent de rezultate.”

Înfrângerea lui Dinamo la Giurgiu a însemnat faptul că “Roş-Albii” au ratat playoff-ul, deşi au terminat la egalitate cu Poli Iaşi şi FC Botoşani. 

ADVERTISEMENT
CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 849. 32 pagini. Doar 5 lei!
A apărut noua revistă Taifasuri