Fotbal intern

Scandări anti-Steaua la Podgorica. Hanca, APLAUDAT pentru injuriile aduse rivalei!

Echipa naţională a României a fost învinsă de Muntenegru cu 0-1 în etapa a 8-a din preliminariile Campionatului Mondial din 2018. Tricolorii au ratat din nou prezenţa la un turneu final al...
05.09.2017 | 16:32
Scandari antiSteaua la Podgorica Hanca APLAUDAT pentru injuriile aduse rivalei
ADVERTISEMENT

Echipa naţională a României a fost învinsă de Muntenegru cu 0-1 în etapa a 8-a din preliminariile Campionatului Mondial din 2018. Tricolorii au ratat din nou prezenţa la un turneu final al fotbalului mondial. Jocul echipei antrenate de Christoph Daum a fost din nou criticat, însă la finalul meciului de la Podgorica, unul dintre titulari a fost chemat de fanii prezenţi în Muntenegru.

Sergiu Hanca a fost prezent pe teren doar pentru nouă minute, mijlocaşul dinamovist înlocuindu-l pe Valerică Găman. Fotbalistul de 25 de ani a fost dezamăgit la finalul meciului de la Podgorica, după care s-a ratat o nouă calificare la un turneu final de Campionat Mondial. Click pe meci în aplicaţia de mai jos pentru detaliile complete: echipe de start, comentariul live, statistici, clasament în timp real! Click pe GRUPA 5 pentru a vedea celelalte jocuri din preliminariile CM 2018 din restul grupelor! Click pe MECIURILE ZILEI pentru a vedea toate jocurile de azi.

ADVERTISEMENT

Sergiu Hanca. Cine a fost indignat de gestul dinamovistului

Imediat după fluierul final al arbitrului Craig Thomson, jucătorii muntenegreni au început să se bucure la mijlocul terenului, în timp ce Christoph Daum se îndrepta spre vestiare. Fanii români prezenţi la meci l-au huiduit şi i-au cerut demisia selecţionerului neamţ. Singurul fotbalist chemat de galerie a fost Sergiu Hanca, acesta scandând lozinci împotriva rivalei Steaua, chiar dacă Florin Niţă a fost indignat de gestul colegului său de la echipa naţională.

VEZI AICI VIDEO

Sergiu Hanca i-a aplaudat la final pe fanii dinamovişti care au făcut deplasarea la Podgorica, după ce aceştia au scandat înjurături la adresa Stelei. Nu doar la meciul de la Podgorica s-a întâmplat acest lucru. La meciul cu Armenia de la Bucureşti, din peluzele Arenei Naţionale s-au auzit, în timpul meciului, scandări împotriva Stelei şi a lui Dinamo. La finalul partidei cu armenii, Cosmin Moţi a avut un conflict cu un suporter care l-a înjurat pentru trecutul său la echipa din Şoseaua Ştefan cel Mare – VEZI DETALII AICI.

ADVERTISEMENT