Fotbal intern

Sergiu Negruţ, despre aventura din Bulgaria. Atacantul nu a uitat de CFR

Fostul jucător al formaţiei CFR Cluj, Sergiu Negruţ, a ajuns la un acord cu Beroe, echipă care evoluează în campionatul din Bulgaria....
05.07.2017 | 20:41
Sergiu Negrut despre aventura din Bulgaria Atacantul nu a uitat de CFR

Fostul jucător al formaţiei CFR Cluj, Sergiu Negruţ, a ajuns la un acord cu Beroe, echipă care evoluează în campionatul din Bulgaria.

Atacantul a vorbit despre perioada petrecută la Pandurii Târgu Jiu şi CFR Cluj şi a dezvăluit numele antrenorului care l-a ajutat în carieră, dar şi despre decizia de a evolua în străinătate.

“M-a sunat un impresar din Bulgaria şi mi-a zis că mă doreşte o echipă din Bulgaria, după aceea am vorbit cu antrenorul echipei şi mi-a zis că m-a urmărit şi că mă doreşte acolo. Am semnat pe un an cu opţiune de prelungire încă un an. CFR Cluj este echipa mea de suflet, echipa unde am crescut, unde am avut cele mai frumoase momente. Îmi doresc să mă întorc acasă, dar momentan mă gândesc doar la Beroe şi să-mi fac treaba cât mai bine aici. 

Perioada petrecută la Pandurii m-a ajutat foarte mult, pentru că am jucat meci de meci, iar acum sunt pregătit pentru această experienţă în afara ţării. Îmi doresc să joc cât mai mult aici şi cât mai bine. Sunt atacant şi îmi doresc să dau cât mai multe goluri, să îmi ajut echipa să termine cât mai sus în clasament. 

Cel mai bine m-am înţeles cu Miriuţă. El mi-a dat încredere şi mi-a dat şansa să arăt dacă merit să joc la CFR. A avut încredere în mine, în evoluţiile mele au fost pe măsură. 

CFR şi Steaua cred că se vor lupta anul acesta la campionat, au echipe foarte bune şi au făcut multe transferuri, va fi o luptă interesantă”, a spus Negruţ pentru Dolce Sport.

Trasnsfer Sergiu Negrut. Ce zice atacantul despre Bulgaria si CFR Cluj

250.000 de euro este cota lui Negruţ, conform transfermarkt