Fotbal intern

Sergiu Popovici, dat afară de la Dinamo, dar titular cu Hermannstadt! A comis-o la golul echipei lui Miriuţă

08.12.2018 | 18:22
Sergiu Popovici, dat afară de la Dinamo, dar titular cu Hermannstadt
ADVERTISEMENT

Sergiu Popovici este într-o situaţie ciudată la Dinamo după ce antrenorul şi preşedintele clubului au anunţat că jucătorul va fi dat afară. La doar câteva zile după anunţul acestora, fundaşul stânga a fost anunţat titular în meciul cu Hermannstadt, partidă din etapa a 19-a din Premier League.

UPDATE, ora 18:00. Sergiu Popovici a comis-o în meciul dintre Hermannstadt şi Dinamo. Fundaşul l-a scăpat din marcaj pe Petrişor Petrescu şi i-a permis acestuia din urmă să înscrie golul de 1-1. VEZI VIDEO AICI


 

“Popovici nu mai are când să primească șanse. A avut șanse și nu are de ce să fie supărat pe mine. M-au dezamăgit unii dintre ei, nu toți. Sunt supărat că nu au avut reacție la nimic, nici la schimbarea antrenorului, nici la amenințări, nici la prime. Ei nu realizează la ce club sunt. Dinamo vrea să facă performanță”, declara Mircea Rednic la conferinţa de presă de dinaintea meciului Dinamo – CFR Cluj 0-3.

ADVERTISEMENT

Sergiu Popovici, dat afară de la Dinamo, dar titular cu Hermannstadt. “În cazul lui s-a luat o decizie”

Sergiu Popovici pare că a fost dat afară de la Dinamo doar de formă, din moment ce este titular în meciul cu Hermannstadt. După partida cu CFR Cluj, Alexandru David anunţa că fundaşul stânga nu mai face parte din lotul lui Mircea Rednic.

Sergiu Popovici, dat afară de la Dinamo, dar titular cu Hermannstadt. Ce anunţau Rednic şi David acum câteva zile
Sergiu Popovici, dat afară de la Dinamo, dar titular cu Hermannstadt. Ce anunţau Rednic şi David acum câteva zile

“Jucătorii au șansa de a demonstra până pe 24 decembrie ceea ce pot. Toți, exceptându-l pe Popovici, în cazul căruia s-a luat o decizie. Au șansa de a demonstra că a fost vorba despre o perioadă complicată. Ce poate face Rednic mai mult de atât?”, a mai precizat Alexandru David

ADVERTISEMENT
CITEȘTE mai multe articole interesante din categoria FOTBAL INTERN
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 859. 32 pagini + cartea „Dictatura gastronomică”
A apărut noua revistă Taifasuri