Fotbal intern

Sergiu Popovici nu regretă plecarea de la Dinamo! ”Sunt mai aproape de play-off”

13.01.2019 | 13:22
Sergiu Popovici nu regreta plecarea de la Dinamo Sunt mai aproape de playoff
ADVERTISEMENT

Fundașul Sergiu Popovici nu regretă plecarea de la Dinamo București, deoarece nu a avut amintiri plăcute la formația antrenată de Mircea Rednic. Transferat în această iarnă la FC Hermannstadt, jucătorul a declarat că pentru ”câini” este extrem de greu să mai prindă în acest sezon play-off-ul Ligii 1 Betano.

”Am avut ofertă de la Sibiu imediat după ce am plecat de la Dinamo şi am venit aici. A fost o parte a sezonului mai puţin bună, însă acum sunt la Sibiu, mă gândesc doar aici şi vreau să facem lucruri bune aici. Nu prea am amintiri plăcute de la Dinamo. Am avut foarte multe rezultate slabe şi nu am cum să am amintiri plăcute”, a spus fundașul stânga.

ADVERTISEMENT
Sergiu Popovici într-un duel pentru balon în meciul Dinamo - Sepsi
Sergiu Popovici într-un duel pentru balon în meciul Dinamo – Sepsi

Sergiu Popovici nu regretă plecarea de la Dinamo: ”Nu te simți bine când antrenorul nu are încredere în tine”

”Nu îmi pare rău, nu are cum să îmi pară rău că am mers la Dinamo. Însă când am mers acolo m-am gândit că va fi cu totul altfel. Merg la Dinamo, care este una dintre cele mai mari echipe ale României, şi va fi foarte bine. Însă nu a fost aşa. Nu te simți bine când antrenorul îţi spune că nu are încredere în tine, că nu îţi mai dă nicio şansă. Trebuie să fii foarte tare psihic, să gândeşti pozitiv tot timpul ca să rezişti”, a afirmat Sergiu Popovici, care nu regretă însă plecarea de la Dinamo.

”Da, e un pas înainte. Sibiu stă mai bine ca Dinamo în clasament, sunt mai aproape de play-off, însă noi avem alt obiectiv şi sper să îl îndeplinim anul acesta. Cei de la Dinamo cred că trebuie să meargă să se pregătească şi să adune cât mai multe puncte, pentru că play-off-ul, clar, este greu de prins. Să fim realişti, este foarte greu să îl prindă”, a precizat fundașul stânga.

ADVERTISEMENT

După ce și-a reziliat contractul cu Dinamo București, Sergiu Popovici l-a criticat pe antrenorul Mircea Rednic.

Tags: