Sport

Sergiu Radu, avertisment pentru „tricolori” înainte de meciul cu Germania: „Flick a schimbat radical fața echipei!”

Sergiu Radu i-a avertizat pe „tricolori” înainte de meciul cu Germania.
05.10.2021 | 22:52
Sergiu Radu avertisment pentru tricolori inainte de meciul cu Germania Flick a schimbat radical fata echipei
ADVERTISEMENT

Fostul jucător al lui Wolfsburg a explicat că venirea lui Hansi Flick la cârma naționalei Germaniei a adus o schimbare totală a jocului prestat de nemți.

Sergiu Radu consideră că România poate obține un punct în deplasarea din Germania, chiar dacă va fi greu, însă acesta speră la o victorie cu Armenia.

ADVERTISEMENT

Sergiu Radu, avertisment pentru „tricolori” înainte de meciul cu Germania

Sergiu Radu a avut un avertisment pentru România înaintea meciului cu Germania, explicând felul în care „Die Mannschaft” și-a schimbat total fața odată cu venirea lui Hansi Flick:

„S-au schimbat multe în ultimele trei meciuri de când a preluat naționala Hansi Flick. Germania a marcat 12 goluri în ultimele trei meciuri, fără să primească gol.

ADVERTISEMENT

Având în vedere că ultimele meciuri ale Germaniei cu vechiul selecționer nu au fost reușite, deja echipa Germaniei a început să se debaraseze de această tiparizare a echipei lor. Au jucători de mare viteză, care pot pune probleme oricând”.

„La echipa națională nu ar trebui să se schimbe atât de des jucătorii, am mai spus-o și îmi mențin părerea.

ADVERTISEMENT

E vorba și despre o inconstanță la nivelul echipei naționale, cum sunt evoluțiile lor la cluburi, adică un meci bun, când toată lumea începe să își pună speranțe în ei, iar după nu mai joacă bine al doilea meci.

Avem speranțe la un punct cu Germania, nu trebuie să intrăm timorați. Chiar dacă pierdem, să nu pierdem drastic, pentru că dacă facem un meci bun, vom avea încredere pentru meciul cu Armenia”, a mai spus Sergiu Radu, la TV DigiSport.

ADVERTISEMENT

„Hansi Flick a venit cu ceva nou!”

Sergiu Radu a continuat și a povestit cât de implicat este Hansi Flick în cadrul naționalei Germaniei și că este în permanent contact cu antrenorii lui Chelsea, PSG, Bayern Munchen și Borussia Dortmund.

„Hansi Flick a venit cu ceva nou, cu o nou abordare, este în permanent contact cu antrenorii de la Chelsea, de la Bayern, de la PSG, de la Dortmund, iar în fiecare săptămână îl vedem plecat să vadă jucătorii echipei naționale”, a mai spus Sergiu Radu.

În Germania, Sergiu Radu a jucat la Energie Cottbus, Wolfsburg, FC Koln și Alemania Aachen.

  • 44 de ani are Sergiu Radu
ADVERTISEMENT