Sport

Sergiu și Andreea Hanca, gest uriaş de Ziua Naţională! Ce surpriză le-au pregătit celor năpăstuiţi de soartă. Exclusiv

01.12.2020 | 23:24
Sergiu si Andreea Hanca gest urias de Ziua Nationala Ce surpriza leau pregatit celor napastuiti de soarta Exclusiv
ADVERTISEMENT

Sergiu și Andreea Hanca formează unul dintre cele mai celebre cupluri din fotbal Au doi copii împreună, Zian, 3 ani, căruia i-au dat numele după părintele Arsenie Boca, care a purtat acest nume până să se călugărească, și micuța Medeea, care are doar 4 luni.

Din această vară, Sergiu este căpitanul celor de la Cracovia, este convocat la acţiunile echipei națională, şi recunoaşte că o parte importantă a succesului său ca fotbalist este dată şi de relaţia pe care o are cu Andreea, soţia lui.

ADVERTISEMENT

Andreea Hanca este una dintre prezenţele dese în mass-media poloneză, însă puţini ştiu că ea se implică mereu în proiecte caritabile, chiar dacă este la 1068 de kilometri de București, în Cracovia, alături de soțul său.

Sergiu și Andreea Hanca, pachete românești de 1 decembrie pentru 20 de homeleși polonezi Exclusiv

”Patriarhul Bisericii Sfânta Maria din Cracovia, cu hramul Ridicarea la cer a Maicii Domnului este fan Cracovia și colaborez cu el în diverse campanii umanitare” a explicat Andreea Hanca pentru FANATIK.

ADVERTISEMENT

Frumoasa brunetă l-a implicat și pe soțul ei în campaniile umanitare și, în timp ce au ascultat muzică de tradițional românească de 1 decembrie, au făcut pachete pentru polonezii fără adăpost din Cracovia.

VEZI VIDEO:

“Astfel am strâns o mică echipă de români, fiecare a venit cu ce a putut și am sus pachete oamenilor săraci”

”De 1 decembrie, de Ziua României, ne-am gândit cum să facem să aducem spiritul sărbătorii și aici, în Cracovia. Astfel am strâns o mică echipă de români, fiecare a venit cu ce a putut și am sus pachete oamenilor săraci. Putem spune că de 1 decembrie polonezii au mâncat românește.

ADVERTISEMENT

Au fost 20 de meniuri (cu sucuri, apă sarmale, mămăligă, smântână, cozonac), duse la Biserica din Cracovia pentru persoanele fără adăpost. Am fost sprijiniți și de Rumunski Smaki, magazinul românesc din Varșovia(n.r. capitala Poloniei), ei ne-au trimis pungile și mălaiul românesc”, a mărturisit Andreea Hanca pentru FANATIK.

Sergiu și Andreea Hanca se implică mereu în viața oamenilor nevoiași. Deși au acum o situație materială foarte bună, sunt milostivi și se gândesc și la cei săraci. Ei au surprins pe toată lumea când s-au implicat în construirea unei case pentru un tată cu 4 copii, utilată.

ADVERTISEMENT