Fotbal international

Sergiu și Andreea Hanca, poveste de viață impresionantă. Fotbalistul Cracoviei și cea mai înfocată fană a sa dezvăluie cum s-au cunoscut

27.12.2019 | 08:23
Sergiu si Andreea Hanca poveste de viata impresionanta Fotbalistul Cracoviei si cea mai infocata fana a sa dezvaluie cum sau cunoscut
ADVERTISEMENT

Sergiu și Andreea Hanca traversează o perioadă foarte bună a vieții lor. Fotbalistului îi merge excepțional pe plan sportiv, fiind pe locul 2 în Polonia cu Cracovia, iar Andreea îi este alături în noua aventură începută în 2019.

Sergiu și Andreea Hanca, poveste de viață impresionantă. Fotbalistul Cracoviei și cea mai înfocată fană a sa dezvăluie cum s-au cunoscut

Într-un interviu oferit de Crăciun, cei doi tineri au făcut dezvăluiri despre modul în care a decurs relația lor. Sergiu și Andreea au trecut prin momente grele în România, dar acum îşi trăiesc cele mai frumoase clipe la Cracovia,

ADVERTISEMENT

După perioada mai dificilă de la Dinamo, Sergiu Hanca şi-a găsit stabilitatea profesională în Polonia, dar nu uită cât îi datorează frumoasei soții, care l-a susținut la orice pas încă de la începuturile sale în fotbal, din perioada Târgu Mureș.

“Chiar ne gândeam, anul trecut pe vremea aceasta, eram foarte triști, Sergiu nu era plătit din septembrie, fusese şi acel incident care pentru noi a fost dezamăgitor pentru că Dinamo era familia noastră, era viaţa noastră, tot ce făceam era despre Dinamo.

ADVERTISEMENT

Am început anul tot triști pentru că Sergiu încă nu ştia care va fi situația lui şi apoi a urmat 2019 care a fost cel mai bun an din viața noastră. A fost greu la început pentru că am realizat că dacă nu ne-am fi avut unul pe celălalt şi pe Zian ca familie poate nu am fi reuşit să trecem peste toate aceste momente” , a declarat Andreea Hanca pentru Telekomsport.

Andreea, rol important în evoluția lui Sergiu în carieră

Fotbalistul Cracoviei recunoaște că Andreea l-a ajutat în cele mai dificile momente ale începutului de carieră, atunci când avea și probleme de ordin medical.

ADVERTISEMENT

“Înainte să o cunosc pe Andreea, eram bine, jucam în Liga a 4-a, nicio presiune, dădeam 8 goluri pe meci, eram liniștit. Mă duceam de două ori pe săptămână la antrenamente.

Chiar pe ea am cunoscut-o într-un moment greu pentru mine pentru că eu eram la Târgu Mureș, promovasem cu echipa din Liga a 2-a în Liga 1 şi am avut o operație de hernie inghinală.

ADVERTISEMENT

Făceam recuperarea la Bucureşti şi aşa am cunoscut-o şi am început să vorbim, să ieşim şi în momentul acela venea pe la mine la Târgu Mureş, mă susţinea pentru că vedea că din punct de vedere psihic nu sunt ok, pentru că nici nu îmi reveneam foarte repede, întârzia recuperarea.”, a spus Hanca pentru sursa citată.

Andreea, alături de Sergiu la fiecare meci din Ekstraklasa

Andreea Hanca nu ratează niciun meci al soțului ei și îl susține cu frenezie din tribune. Aceasta a ajuns vedetă în presa internațională a ultimelor luni.

  • 2 este locul ocupat de Cracovia în campionat după 20 de etape

Partenera de viață a fotbalistului a fost surprinsă susținându-și extrem de vocal și sugestiv soțul la un meci al Cracoviei din campionat, iar expresivitatea sa a atras atenția multor publicații internaționale.

ADVERTISEMENT
Tags: