News

Sergiu, tânărul din Iași care a mers la maternitate pe cal, și-a îndeplinit visul. Bărbatul s-a mutat în casă nouă

10.04.2020 | 07:35
Sergiu tanarul din Iasi care a mers la maternitate pe cal sia indeplinit visul Barbatul sa mutat in casa noua
ADVERTISEMENT

Sergiu Ion Ciobotariu, bărbatul care a mers 40 de km pe cal până la maternitatea din Iași pentru a-și vedea copilul nou-născut, și-a îndeplinit unul dintre cele mai mari visuri. Tânărul ieșean s-a mutat în casă nouă după ce sute de oameni au făcut donații pentru familia acestuia.

Sergiu, tânărul din Iași care a mers pe cal la maternitate, s-a mutat în casă nouă

Luptătorul Cătălin Moroșanu a rămas impresionat de povestea lui Sergiu și a lansat o campanie de strângere de fonduri pentru tânărul tătic din Iași care a mers la maternitatea din Iași pe cal pentru a-și vedea copilul nou-născut. Sergiu Ion Ciobotariu și-a achiziționat din banii strâns o casă pentru care a plătit 37.000 de euro.

ADVERTISEMENT

Mulțumită oamenilor darnici din țara noastră familia lui Sergiu s-a mutat într-o casă nouă, în comuna Miroslava, județul Iași. Locuința cu trei camere, două băi, curte și foișor este complet mobilată și utilată dispunând de cele necesare pentru o familie cu copii mici.

„Nu îmi vine să cred… Le mulțumesc mult tuturor celor care m-au ajutat, le sunt recunoscător toată viața. Las totul în urmă și mă mut în casa mea….”, a spus bărbatul având ochii în lacrimi, potrivit bzi.ro.

ADVERTISEMENT

Familia lui Sergiu și-a luat doar hainele și s-a mutat

Cătălin Moroșanu a mărturisit pe una dintre paginile sale de socializare că din suma totală de 42.000 de euro, familia lui Sergiu și-a pus și deoparte. Luptătorul a mers împreună cu Sergiu să semneze actele de vânzare – cumpărare, iar bărbatul a declarat că în noua locuință își va lua doar hainele.

„Nu am ce să iau… Câteva haine și alimente ce am primit de la oameni… atât…Casa în care am stat o voi lăsa unui frate de-al meu… Poate va reuși el să o termine…”, a mai spus Sergiu, conform sursei menționate anterior.

ADVERTISEMENT

„Și, ca să vedeți cum lucrează Divinitatea prin oameni. După aproape o săptămână în care am căutat o mulțime de variante pentru o casă am găsit cea mai bună opțiune la familia Pîslaru din Valea Ursului. O familie cu 5 copii care avea la rându-i nevoie de bani deoarece își dorea să se mute într-un alt județ.

Oameni cu credință în Dumnezeu care aflând povestea lui Sergiu au hotărât ca în prețul casei, de 37.000 de euro, să lase și mobilierul.

ADVERTISEMENT

Astfel, după ce astăzi au semnat actele de vânzare-cumpărare, Sergiu și familia lui se vor muta de mâine și vor începe o viață nouă la numai câțiva kilometri de municipiul Iași.

Fiindcă nu puteam să uităm de calul care l-a dus pe Sergiu la maternitate acesta va avea un grajd al său în grădina din spatele casei. O casă pe care noul proprietar nu are voie să o înstrăineze în următorii cinci ani”, a scris luptătorul K1 pe pagina sa de Facebook.

ADVERTISEMENT